Samponok
Lelőhely: Müller, boots

Maui Moisture Lightweight Hydration + Hibiscus Water Sampon

Hozzáadva 2021.01.12.by

Kinga218

• tisztítja a hajat és a fejbőrt
  • intenzíven hidratál
  • csökkenti a haj töredezését
  • selymessé teszi a hajat
  • finoman illatosítja a hajat

2022.06.07. 19:08

Nagyon szeretem! Isteni illata van, jól habzik (remélem nem azért, mert valamilyen agresszív habzó anyag van benne), emellett sikerült kitolni vele a hajmosást is egy nappal. Úgy érzem, nagyon jól tisztít, bár ha jobban belegondolok, mostanában kicsit szárazabb a hajam, remélem nem ennek a samponnak köszönhetően.

Utoljára szerkesztve: 2022.01.26. 13:12 - 2021.11.26. 13:22

2021 November:Ezt a sampont is imádom! Szép tőle a hajam, nem zsírosodik, könnyen kezelhető, dúsabbnak is hat.Több mint egy éve nem voltam fodrásznál, már hátközépig ér a hajam, de továbbra sem töredezettek a hajvégeim.A fejbőröm kényes, néha így is felpikkelyesedik, de ez nem a sampon hibája, semmilyen irritációt, viszketést nem okoz.Gazdaságos, kis mennyiség is elég belőle, mert jól felhabzik.Úgy érzem a sampon kevésbé hidratál mint a zöld társa, géles állagú, viszont a hozzá tartozó balzsam krémesebb, tömörebb mint a zöld.Nem nagyon vásárolok újra hajápolókat, mert mindig valami újra vadászom, illetve a pikkelysömörös fejbőröm miatt nem is vált még be semmi hosszú távon... de a Maui márka mellett kitartok!!!Az illatán sokat gondolkodtam, hogy milyen is, tutti-fruttis, édes, gyümölcsös, de leginkább két szóval lehet leírni: cseresznyés Haribo!Up.:Még kb. negyede meg van de ezt már a férjemre ruházom (eddig is együtt használtuk), mert én inkább újravettem a zöld családot. Azt gyenge, tördezésre hajlamos hajra ajánlják, az enyém ugyan nem olyan, de az általa nyújtott extra ápolás hiányzott a hajamnak. Egy csillagot leveszek innen, de továbbra is nagyon ajánlom zsírosabb hajra.