Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
zsuppanviktoria
"Három rúzs egyben. Különleges nude rúzs, amely három különböző harmonizáló árnyalatot tartalmaz, így minden alkalomra alkalmas. A rúzs mindkét oldalán 1-1 árnyalat található. A harmadik árnyalat, amely a korábban említett rúzsok keveréke, a rúzs közepén található."
2022.06.23. 16:16
Ajándékként választhattam, de így is csalódott vagyok. Nagyon krémes az állaga és ebből adódóan foltosan terül. Ha kézzel beütögetem kicsit finomítható a látvány. És a szinek! Mindent megnéztem képeket, videókat de a számon nagyon haloványak a szinek. Nagyon megbántam, hogy ezt választottam. A rúzs tartója iszonyat igényes, rosegold és ezüst csillámos. A tetejét benyomva az alján kipattan a rúzs. Nem mellesleg én a rúzst is elég aprónak találom.