Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
BTLaura
AHA, BHA és PHA tartalmú nedves vattakorong az elhalt hámsejtek napi eltávolítására. Bőrnyugtató összetevőkkel.
Alkohol-, parfüm- és parabénmentes.
2019.09.16. 07:40
Kicsit nehezen írok erről a termékről értékelést, mert összeségében szerint szuper, viszont az én rutinomba nagyon nehezen beilleszthető. Főleg azért mert inkánn a tonik fázisban találnám hasznosnak, de nekem már van egy "Holy Grail" AHA/BHA tonikom. A hatása szerint nagyon szuper. Szinte azonnal selymesebb és simább lesz a bőröm tőle. Én max heti egyszer-kétszer használom, pont azért mert nem tudom hova tenni. Engem egyáltalán nem irritál, nagyon egyszerű a használata, a csomagolás szuper, bár a doboz lehetne kisebb. Szerintem érdemes kipróbálni, mert nem is annyira drága és nekem jobban bejött, mint például a Neogen bio-peel padje, ami kétszer ennyibe kerül.
2018.09.10. 15:30
Extrémnek mondhatóan koszos környezetben dolgozom, így nálam nem kiváltó, hanem egy plusz tisztító lépés a rutinomban a nedves vattakorong. Túl sok hámlasztó hatást éppen ezért nem vettem észre, de biztosan sokat segített, hogy ne romoljon a bőröm állapota. A doboza szépen zár, megőrzi a nedvességet, ugyanakkor indokolatlanul nagynak találtam a korongok méretéhez képest. Megéri az árát, de még kísérletezem másokkal is.
2018.09.09. 12:15
Oh my brush Viki posztja után rendeltem meg és nem csalódtam :) minden nap használható, enyhén hámlaszt, több lépést is kipipálhatunk vele a rutinban, ami nem utolsó szempont nálam a kisbabám mellett :) nekem bevált, szépen teszi a dolgát és az ára is baráti. Ha elfogy biztosan újraveszem, de más márkát is ki fogok próbálni, jó ez a nedves vattakorong koncepció.
Utoljára szerkesztve: 2018.07.17. 18:01 - 2018.07.07. 21:32
A reggeli rutinomban használtam, ezzel kezdtem az arctisztítást, de olyan is volt, hogy csak ezzel tisztítottam a bőröm. A feladatát elvégezte, egy rohanós reggelen is könnyen, kényelmesen használható. Tetszett, hogy a hámlasztást is elvégezte, nem is használtam mást ebben az időszakban, nyárra elég volt ennyi. Utána vízzel leöblítettem az arcom, mert egy kicsit tapadós réteget hagyott maga után. Elég nagy a kiszerelése, sokáig elég volt. Meglepett, hogy több hetes használat után is nedvesek maradtak a korongok a dobozban, egyáltalán nem száradtak ki. Megszerettem az arctisztító korongokat, valószínű kipróbálok más márkát is.