Missha Super Off Cleansing Oil - Dust Off
Ár: | $23 | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 305 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: im, Módosítva: 2018. június 25.
Ár: | $23 | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Kevéssé irritáló sminklemosó olaj, amely alaposan tisztít, és segít megoldani a külső környezet okozta bőrproblémákat.
- Eltávolítja a vízálló és a tartós sminket is.
- Természetes olajokkal ápolja a bőrt.
Nem tartalmaz ásványi olajat, phenoxyethanolt, szintetikus parfümöt, mesterséges színezőanyagot, parabéneket.
Glycine Soja (Soybean) Oil
Caprylyl Glycol
eo I h
Biosaccharide Gum-4
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Enyhén mandarinos, citrusos illatú lemosó, nagyon szép üvegben és gazdaságos kiszerelésben. Reggel 1, este 2 pumpálásnyit használok belőle. Szépen leszedi a sminket, de a szempillaspirált jobban meg kell dolgozni, akár vízálló, akár nem. Önmagában nem csípi a szemet, de ha belemegy a feloldott smink, akkor már kellemetlen, erre próbálok odafigyelni, miközben mosakszom. Leöblítés után nem húzódik a bőröm és olajos utóérzete sincs. Amióta használom, nem alakul ki annyi mitesszerem sem. Még szeretnék kipróbálni másik termékeket is a kategóriában, de ehhez szívesen térek vissza, ha úgy adódik.

Ezt a lemosót a DHC lemosó olaj után kezdtem használni, ez az olaj sokkal hígabb állagú, érezhetően illatosított.
A használata nagyon kellemes, 2 pumpányit szoktam egyszerre használni belőle.A sminket könnyen lehozza, nem csípi a szemem és erős langyos vízzel is tökéletesen eltávolítható ragacsos érzés nélkül.

Mostanában rájöttem praktikus első benyomás alapján írni, majd később updatelni ha elfogyott, mert akkor pontosan fogom tudni, mennyi idő alatt fogy egy-egy termék. Szóval ez az első benyomás 1 hét használat után. Az illata számomra túl erős, és irritáló, de meg lehet szokni. Az állaga hígabb, mint egy sima olaj, a színe áttetsző halvány pasztell sárgás. Az érzete síkosabb, mint egy sima olaj. A sminket nagyon szépen eltávolítja, jobban, mint egy sima olaj. 3 pumpálásnyi elég hozzá. mondjuk nekem kicsi a fejem. Szóval a csomagolás, a kiszerelés, az adagolás praktikus. Nagyon elégedett vagyok vele és úgy érzem megtaláltam a tökéletes olajos, első fázisú lemosót. Biztosan ki fogom majd próbálni a többi verzióját is.

Antioxidánsok: Pentaerythrityl Tetra DI-T-Butyl HydroxyhydrocinnamateHidratálók: Caprylyl Glycol
Emolliensek: Glycine Soja (Soybean) Oil, Ethylhexyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Isononyl Isononanoate, Isopropyl Myristate, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, Triethylhexanoin, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol
Emulgeálószerek: Sorbeth-30 Tetraoleate
Illatanyagok: Ethylhexyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil
Tartósítószerek: 1,2-Hexanediol
Szójababolaj, melyet bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló anyagként használnak a kozmetikumokban.
Pálmaolajból származó bőrpuhító, emolleint összetevő, melyet gyakran használnak natúrkozmetikumokban a szilikonok természetes alternatívájaként. A comedogén idexe 5-ből 4-es, így pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes óvatosnak lenni az összetevővel. (További info: truthinaging)
Pálmaolajból előállított bőrpuhító (emollient) és sűrítő anyag. Pattanásokra hajlamos bőrűeknek jobb kerülni, mert potenciális pórus eltömítő.
Édes mandula olaj, amelyet bőrpuhító, emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. A mandulaolaj könnyen a bőrbe szívódó, finom textúrájú olaj, amely puha és selymesen finom érzetet hagy maga után a bőrön. A mandula olaj tápláló és védő olaj, mely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására.
Bőrpuhító, emollient anyag, amely selymes érzetet hagy maga után a bőrön. Paula Begoun szerint észter (egy alkohol és egy sav reakciójából víz kilépésével keletkező vegyület) féle, mely természetesen a kakaóban és a levendulaolajban található meg.
Mesterséges olaj, amit bőrpuhító (emollient), sűrítő, és sikosító (a krémet könnyebben kenhetővé tevő) anyagént használnak. A zsíros bőrűeknek és pattanásokra hajlamosaknak érdemes kerülni, mert komedogén (pattanásokat okozó) és pórus elzáró összetevőnek számít. További információ a truthinagingen.
A napraforgó olaja a növény magjából sajtolással nyert illatmentes olaj. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint emollient (bőrphító) hatású összetevő. Paula Begoun szerint gyulladáscsökkentő hatású és segít a bőr barrier funkciójának javításában a víz- és zsírháztartás egyensúlyban tartásával, valamint gazdag forrása a zsírsavaknak (így péládul a linolsavnak). Rendkívül jó hatással van a száraz bőrre.
A Triethylhexanoin egy zsírsavakból és glicerinből származó triészter (triglicerid). Viszonylag tiszta zsírféle, melynek szerkezete nagyon hasonlít a természetben fellelhető állati- és növényi zsírokéhoz, péládul a kókuszolajhoz. A Triethylhexanoin egy elég sokoldalú összetevő, többek közt antisztatikus, bőrápoló és bőrpuhító tulajdonságai miatt használják a kozmetikumokban.
Növényi olajokból származó emollient anyag, mely megakadályozza a vízveszteséget. (forrás: truthinaging)
A CosIng hivatalos besorolása szerint sűrűségszabályozó és kötőanyag. Ragadós jellege miatt elsősorban rúzsokban és ajakápolókban találkozhatunk vele.
Kókuszolaj származék. Bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló és sűrítő hatású. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.
Édes narancshéj illóolaj. A CosIng szerint összehúzó, bőrkondícionáló és tonizáló hatású. Ezen kívül természetesen illatanyagnak is kiváló. Mint minden citrusfélével érzékeny bőrűeknek érdemes óvatosnak lenni az összetevővel.
A bergamot terméséből kivont illóolaj, melyet maszkoló, illatanyagként használnak a kozmetikai szerekben. A bergamot héjából, leveléből kivont illóolajjal ellentétben, ebben az illóolajban nincs fényérzékenységet fokozó összetevő, így valamivel biztonságosabb a használata, mint más bergamotolajaké, de mint minden illóolaj, ez is kiválthat allergiás reakciót.
Geránium (gólyaorr) virágjának az olaja. A Dermaxime honlapja szerint a geránium olaj élénkíti a vérkeringést, erősíti a bőrt, szabályozza a faggyútermelést. Paula Begoun szerint bár a geránium olajnak antibakteriális hatása van, a bőrt irritálhatja és érzékennyé teheti.
Orvosi zsálya olaj. A CosIng besorolása szerint tonizáló és maszkoló (kellemetlen íz és illat semlegesítése) összetevő.
A pacsuli olaja, ismertebb nevén pacsuli. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag és maszkoló (szagokat, ízeket semlegesítő) hatású összetevő. A truthinaging információi szerint serkenti az új sejtek növekedését és nyugtatja a gyulladt bőrt, valamint segít elmúlasztani pattanásokat is, anélkül, hogy heg maradna utánuk. Paula Begoun szerint viszont eugenol tartalma miatt irritáló hatéssal lehet a bőrre.
Az abesszin tátorján magjából kivont olaj. A CosIng besorolása szerint haj-és bőrkondícionáló hatású anyag. Kiváló helyettesítője lehet a jojobaolajnak, és természetes alternítvája a szilikonnak.
Ausztrál teafa cserje leveléből kivont olaj. A teafa olajnak fertőtlenítő, baktérium ellenes tulajdonsága van, mely hatásos lehet a pattanásokat okozó baktériumok ellen. Ezen tulajdonságának köszönhetően a teafa olaj természetes alternatívája lehet a benzoyl peroxidnak (BP). Egy 119 beteg részvételével készült tanulmány 5% BP és 5% teafa olaj pattanások elleni hatékonyságát vizsgálva arra a megállapításra jutott, hogy mindkettő hatásos a pattanások kezelésében, de azért a BP számottevően hatásosabb, viszont a BP esetén a szárító, irritáló hatás is jelentősebb. A pattanások hatékony kezelésére 5-10% teafaolajat tartalmazó készítmény ajánlott. (Forrás: cosmeticscop)
Gomba- és baktériumellenes hatású tartósítószer.
Hivatalos funkcióbesorolása antioxidáns. Az összetevő meggátolja az oxigénnel való reakciókat, melyek a telítettlen zsírsavak avasodását okozzák. Gyakori összetevője a szappanoknak.
Bőrjavító anyag, mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.
Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló) hatását.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!