Mixa

Ár:   3750 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   400 ml   Bőrtípus:   Kombinált, Zsíros
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   Túlérzékenység

A krémet és az összetevőket feltöltötte: elza22, Módosítva: 2023. november 20.

Kiszerelés:   400 ml
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Kombinált, Zsíros
Bőrprobléma:   Túlérzékenység

• megőrzi az arcbőr egyensúlyi állapotát
  • érzékeny bőrre is használható
  • hipoallergén készítmény
  • parabén- és alkoholmentes.

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

orsi22

Bőrtípus: Zsíros
2023. november 27.

Sajnos veletlenul ezt vettem az optimal tolerance valtozata helyett.. csalodas, minek tettek bele parfumot 0 ertelme..

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. november 27.

gomoripetra

2022. szeptember 9.

Nekem sajnos abszolút nem vált be, ettől függetlenül elhasználtam. Én a Garnier rózsaszín micellás vizét preferálom évek óta, csak kipróbálni szerettem volna. Nem lesz újra vevős.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. szeptember 9.

Tothxheni

2022. július 26.

Szerintem ár-érték arányban nagyon jó kis termék. Nem kenek magamra napi szinten több kiló vakolatot, szóval szerintem jól elbánik a loreal spirál, color tattoo, szemhéjtus, minimális alapozó, púder kombóval. Ja és tisztaság illata van, nekem az is bejön :D

Update: Ez pedig itt kérem A mici víz lett a rutinomban. Sminkem azóta sem lett több, ha pedig tudom, hogy makacs szempillaspirált viselek, inkább olajos lemosóhoz nyúlok. Annyira nem vagyok az olajos lemosók híve, ezért állandóan ezt veszem újra és használom. Az arcom állapota fontosabb, mint a szempillaspirál. Szuperül tisztít és nem szárít. Használat után pedig nem elfelejtkezni a vízzel való leöblítésről.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. július 26.

toth kata

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2022. március 30.

Nagyon szeretem. Nem okoz pattanásokat nekem mint a panthenolos társa, szépen leszedi a sminket.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. március 30.

Ophelia

2022. március 3.

Nekem nem nagyon jött be, sokféle micellás vizet próbáltam már, ez nekem hosszas nyúzás után sem szedte le a szemsminket, ráadásul csípett, másnap reggel pandaként ébredtem. Az arcomat rendesen megtisztította, de ennyi.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. március 3.

Judy75

Bőrtípus:  -
2021. október 26.

Sokadszorra veszem újra. Arclemosó után használom plusz tisztításnak, mindig hoz még le valamit az arcomról, nyakamról. Többet nem is várok tőle.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. október 26.

judit.virag

2021. augusztus 27.

Kék kupakos elfogyott így ezt vettem le a polcról helyette. Nem bántam meg, ez is egy szuper micellás víz, nem csíp, teszi a dolgát.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. augusztus 27.

dora1995

Bőrtípus:  -
2021. május 20.

Sokkal zsírosabb lett tőle a bőröm, mint a használata előtt. Nagy csalódás. A Nivea Expert micellás víz fényevekkel jobb.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. május 20.

Fanncsi05

Bőrtípus: Zsíros
2021. május 3.

Nem rég váltottam le a jól megszokott Garnier micellás vizeiről erre. Kíváncsi voltam, hogy mit tud ennyi pénzért. Teszteltem egyszerű, hétköznapi sminken és extrémebb sminken is. Jól teszi a dolgát, könnyedén lehoz mindent és plusz pont az összetevő listája.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. május 3.

B.Csilla96

2021. március 11.

Életem első Mixa darabja volt, azóta is szívesen veszem bármelyik termékét. Főleg dermokozmetikumok micellás vizeit használtam előtte és hatásban nem tért el azoktól, viszont árban azért kedvezőbb volt. Nem mondom, hogy jóval, de szerintem ha valakinek problémás arcbőre van óhatatlanul többet fog ilyenekre költeni, mert nem mindegy mit keneget rá. Elég nagy a kiszerelés, szóval sokáig tudtam használni. A szempillaspirált (azt hiszem nem vízálló) lehozta és nem csípte a szememet. Volt valamilyen enyhe illat félesége, ami kellemesen letisztult volt, de mintha ott se lenne, szóval szerintem nem zavaró.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. március 11.

Hidratálók: Glycerin
Kémiai hámlasztók: Citric Acid
Vitaminok: Panthenol

Vízmegkötő tulajdonsága is van, de leginkább segédanyagként használatos rendkívül kis mennyiségben, hogy a krém hidegben ne fagyjon meg, melegben pedig ne olvadjon meg.

Glycerin h 0 0

Szintetikus polimer (ismétlődő egységekből felépülő, nagyméretű molekula), mely tisztítószerként és emulgeálószerként működik.

Gyengéd felületaktív anyag. Kíméletes tisztítók, babaápoló termékek, könnymentes babasamponok gyakori összetevője. Enyhén habosító hatású.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Panthenol eo I v 0 0

A pantoténsavnak  (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája,  B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani).  A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos.  Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.

Ricinusolajból előállított felületaktív anyag és emulgeálószer.

Fertőtlenítő összetevő, melyet a kozmetikumokon kívül kontaklencse ápolószerekben is használnak tartósítószerként.

Zink és glükóz (cukor) keveréke. A CosIng besorolás szerint dezodoláló és bőrjavító, Paula Begoun szerint pedig vírusellenes hatása van, és szájon át alkalmazva hatásos lehet gyulladt pattanások kezelésére is.