Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Pakolások, Hámlasztók

Mizon Vita Lemon Sparkling Peeling Gel

Hozzáadva 2017.04.03.by

Szandus

150 g

Vitaminokkal dúsított citrom keverék karbon savval, a fáradt bőr revitalizálására. Az eredmény: feszes, hidratált és ragyogó bőr.

€24-tól

2021.04.14. 16:50

Hát ez nekem nagyon tetszik! :) Csak egy termék mintát kaptam belőle a rendelésemhez, úgyhogy csak 1 alkalommal volt hozzá szerencsém, de nekem nagyon bejön! Én tudom, hogy a legtöbb terméktől nem várható azonnal csoda és hosszútávon teszünk jót vele a bőrünknek, de titkon mindig reménykedem benne, hogy ha valamit kipróbálok, hogy ha nem is old meg mindent varázsütésre, de legalább lássak/érezzek valami jobbat miután használom és ez a termék ilyen, úgyhogy biztosan fogok belőle venni egy nagy kiszerelést!

Utoljára szerkesztve: 2020.04.07. 11:53 - 2020.04.07. 11:52

Kombinált bőr
Tág pórusok

A kémiai hámlasztók közül ez vált be a legjobban a kombinált, seborrheás bőrömre, és úgy tűnik hogy kevésbé húzódik is utána a bőröm. A pumpás kiszerelést meg imádom.

Utoljára szerkesztve: 2021.11.30. 13:42 - 2017.03.24. 10:57

Normál bőr
Bőröregedés

Update: Kis naiv énem azt hitte korábban, h az elhalt hamsejtjeimet szedi le és az kukacosodik össze, aztán megtudtam, hogy az maga a termek, ami igy viselkedik :D Termék mintát kaptam belőle, az egyik vásárlásomhoz adták.Nagyon, de nagyon teszi a dolgát. Abszolút lehozza az elhalt hámsejteket. A masszírozás közben az elhalt hámsejtek "összekukacosodnak" a kezem alatt ( ha rákerestek ezt mutatja az összes kép). A végeredmény sima bőr és semmi irritáció.