Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
zsaratnok
Fejjegyek: málna, rózsa, jázmin, vanília
Szívjegyek: cédrusfa, pacsuli, tonkabab
Alapjegyek: ámbra, pézsma, szantálfa, ibolya.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.29. 09:32 - 2024.02.19. 11:45
Sok sok parfümöt kipróbáltam és használtam már , de ez az egyik kedvencem , amit bármikor szivesen használok a hidegebb , őszi - téli napokon ! Nagyon elegáns nőies luxus illata van , sok dicséretet kaptam már rá , és elég tartós is , még este is érzem magamon , ami azt gondolom elég jó teljesítmény! :) Nekem kicsit hajaz a Montale - Intense cafe (és zara rose gourmand stb.. ) vonalára. Ez ugyan bőrfüggő , de rajtam azok nagyon gourmand , inkább tonkás - ámbrás illattá alakulnak , míg a carnal rose virágos marad , egy mélyebb , erősebb , szexibb tónussal. Én épp ezt kerestem , nagyon szeretem :)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.