Nacomi

Ár:   1800 Ft   Kategória:   Fürdőtermékek
Kiszerelés:   180 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Beautyq, Módosítva: 2018. február 22.

Kiszerelés:   180 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Fürdőtermékek

A fürdőkrém csodálatosan habzik, így tusfürdőként használható. A cukorkristályok segítenek a bőr simításában, eltávolítják az elhalt hámsejteket. A fürdőkrém kellemes, krémes állagával és finom áfonyás illatával élménnyé varázsolja a fürdést.

• Cukor - segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, simává teszi a bőrt.
  • Glicerin - Védi a bőrt a kiszáradástól és irritációktól.
  • E-vitamin - Hidratálja a bőrt és anti-aging hatással bír.

Borostyan

Chrissy

Bőrprobléma: Bőröregedés
2018. július 2.

Nekem is Pixiből van egy kisebb kiszerelésem, cuki műanyag kis tégelyben. Kicsit kényelmetlen a kád szélén tartani, még így is, hogy kicsi, a nagyobb változat bizonyára még rosszabb ebből a szempontból. Nálam telt ház van a kád szélén és sarkain, meg a csempe polcon is a kád végénél...és akkor tegyem valahová a nyitott tégelyt, plusz a kupakot. De így mintában oké.
Fura cucc, kicsit olyan, mint egy még meg nem száradt habcsók, még az illata is. Mennyei, édes áfonyás illat, tényleg kedve lenne az embernek megkóstolni. A bőrre felvitelkor elkezd olvadni, krémes, csúszós. Előbukkannak a radírozásra hivatott cukorszemcsék is, ezekből nincs sok, így inkább a radírozós tusoló termék kategória, nem a testradír, mondjuk a neve is erre utal.
Annyira kellemes élmény volt ez az illat meg az állag meg minden, hogy azonnal azt mondtam, nekem ez kell, akarom, hol kell megrendelni?!
Le se akartam mosni, hogy még élvezhessem kicsit ezt a hatást.
Aztán eltelt pár perc és a varázslat véget ért, sehol nem volt az illat, egyszerűen eltűnt. Ezért aztán már le is mondtam a megvásárlásáról. Törülközés után se volt nyoma a bőrömön a mesés gyümölcsillatnak, a férjemnek hiába akartam mutatni.
Szóval nem fogom megvenni nagyban. Hagyok helyet a kád szélén másnak.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. július 2.

Le se akartam mosni, hogy még élvezhessem kicsit ezt a hatást.
Szóval nem fogom megvenni nagyban. Hagyok helyet a kád szélén másnak.

nicolekitti

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2018. május 31.

Pixiboxban volt. Számomra nem praktikus ez a tégelyes kivitel, minden alkalom után önthettem ki belőle a vizet. Kiszedni is nehéz volt, mindenhova tapadt, nem tudtam rendesen magamra kenni.. Lehet az a gond, hogy zuhanyzáshoz akartam használni, de számomra nagyon nem használható.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. május 31.

Lolychan

Bőrtípus: Zsíros
2018. március 15.

Tömény vattacukor és vidámpark :D Elég kellemesen radíroz, bár ez a tégelyes, habos állagú cucc nem lett a kedvencem. :/ Továbbajándékoztam barátnőmnek.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. március 15.

tara95

Bőrtípus: Zsíros
2018. március 12.

Szőlő illata van, a helia d krémhez hasonló. Nagyon kellemes szivacsos állaga van, van benne cukor de elég kevés egy rendes radírhoz. Habzik és tisztít is, szóval kézre elhasználom, de nem venném meg teljes áron.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. március 12.

heni91

2018. március 12.

Szinte beleharapnék, olyan illata van. :) Nem szárít és valóban jó kis radírozó hatása van.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. március 12.

Zsuzsi216

2018. március 6.

Pixibox-ban lapult ez a termék. Az illata gyümölcsös. Engem nem áfonyára, hanem inkább szőlőre emlékeztet a művebb fajtából.
Mivel a termék hab állagú én egy kicsit kevésnek érzem a radírozó hatását.
Nem rossz, nem rossz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. március 6.

Mivel a termék hab állagú én egy kicsit kevésnek érzem a radírozó hatását.
Nem rossz, nem rossz.

Kremcica

2018. március 4.

Számomra is első termék a márkától a pixibox jóvoltából. Az illata, állaga mesés. Viszont nem igazán volt tiszta hogy bőrradírról vagy radíros tusfürdőről van e szó. Szerintem inkább radírnak lehetne hívni, mert nem rossz vele fürödni de nagy tisztaság érzetet nem ad mondjuk nem is szárítja a bőrömet. Ellenben a benne lévő cukorszemcsék hatásosan, de nem túlzottan radíroznak. Tetszik, kíváncsivá tett a többi Nacomi termékre.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. március 4.

pszabina

2018. március 4.

Az első Nacomi termék, amit kipróbáltam és tetszett. Hamar feloldódik, már első használat után sokkal simább, puhább lett tőle a bőröm, mindent teljesít, amit a leírásban ígér és elég egy ujjbegynyi belőle. Mégis 4 csillag, mert bár finom, gyümölcsös az illata én elég érzékeny vagyok az aromákra és végig éreztem alatta és utána a bőrömön is egy halvány gyógyszerszerű utóillatot, ami számomra zavaró volt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. március 4.

Hidratálók: Sucrose, Glycerin, Sorbitol

Cukor.  A bőrön alkalmazva vízmegkötő hatása van.

Glycerin h 0 0

Kókuszból származó gyengéd tisztító anyag (surfactant). Dr. Leslie Baumann a  Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy a Sodium Cocoyl Isethionate különleges molekuláris szerkezetének köszönhetően egyenesen új dimenziókat nyitott meg a syndet barok (vagy "szappanmentes szappanok") gyengédségében.

Habképző felületaktív anyag. Kiváló emulgeátor. Sokszor alkalmazzák samponokban, mert használata után hajunk puhább, és könnyebben fésülhető lesz. Ez a  kókuszvaj és a szőlőcukor reakciójával keletkező vegyület egy cukortenzid: olyan emulgeátor, amely a vizes fázisokban cukorrészével, az olajos cseppecskékben pedig zsírsavfarkincójával oldódik. Az ilyen anyagok kíméletesek a bőrhöz és a hajhoz, emiatt babáknak gyártott termékekben is alkalmazhatók. Részletesebb információ a truthinagingen.

Sorbitol h 1 1

Vízmegkötő és sűrítő anyag. Az élelmiszeriparban is használt cukorpótlóként (édes ízű).

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint tisztító, habképző, hidrotróp (vízben oldékonyságot elősegítő), bőr kondícionáló, felületaktív anyag. Mivel nagyobb a molekulasúlya, mint az SLS-nek vagy az SLES-nek, ezért ezeknél biztonságosabb és kíméletesebb összetevőnek tartják. Leggyakrabban samponok és tisztálkodószerek összetevőjeként találkozhatunk vele.

Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják.

A benzil-alkohol egy szerves vegyület, a legegyszerűbb aromás alkohol, mely bizonyos gyümölcsökben és teákban természetesen is megtalálható. Színtelen, kellemes, virágos illatú folyadék. Remek antibakteriális és gombaölő tulajdonságának köszönhetően a kozmetikumokban elsősorban tartósítószerként használt összetevő. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Gomba és baktérium ellenes hatású tartósítószer, melyet 0.6%-os vagy az alatti koncentrációban használnak.

Az azorubin (E122) (más néven carmoisine,karmoizin, karmazsin, Food Red 3, Azorubin S, Brillantcarmoisin O, Acid Red 14, vagy C.I. 14720) egy szintetikus piros színezőanyag, amit élemiszerekben is használnak. Színe piros vagy gesztenyebarna. Megtalálható többek között marcipánokban, joghurtokban, lekvárokban, ételzselékben, zsemlemorzsában, tortákban. Az összetevő, mint élelmiszeradalékanyag több országban tiltott, de Európa nagyrészén engedélyezett. (Forrás: Wikipédia)

Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Nagyon jól oldódik vízben.