„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
foltospanda
Helyreállító sampon, amely gondosan és gyengéden ápolja haját. Helyreállítja a száraz, sérült haj természetes erejét és szépségét.
2022.03.09. 20:35
A homoktövises mellett ezzel is nagyon elégedett vagyok. A hajam nagyon szép erős tőle, nem zsírosodik, és tényleg szép a tartása is minden nélkül. Nyilván egy vékony szálú, lelapuló, nagyon zsírosodó hajjal szerintem egyik sampon sem tesz csodát, ezt szerintem senki ne várja tőle! De az utóbbi időben annyi olcsóbb meg iylen-olyan összetevőjűt kipróbáltam, hát utánuk főleg óriási a különbség ezzel. Pluszpont, hogy nagyon finom rózsaillata van, ami tartós is :)
2022.03.08. 13:57
Vastag szálú hajra jó lehet de az enyémet elnehezíti.Nem rossz csak nincs meg az a "húha de szép lett tőle"érzés.A coco-szulfát pedig igenis szárít.
2020.02.17. 07:42
Néhány Natura Siberica sampont kiprobáltam.Ez a saját balzsamjával egyutt fényes,jo tartásu hajat ad,Igaz hogy a coco-szulfát is csak szulfát én pedig inkább szulfát-mentességre torekszem de a fejbőrom,hajam szereti.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.