Lemosók, Tonikok

Hozzáadva 2013.01.15.by

Gabriella92

Természetes natúrkozmetikum Szibériából.

2022.10.18. 22:56

Szépen, gyorsan tisztít és emellé egy natúr illat is társul. Friss érzetet ad használat után. Sokáig kitartó mennyiségű. Csak ajánlani tudom.

2021.12.20. 16:15

Kellemes, könnyű, citrusos illatú hab, leszedi a sok szutykot, sminket, mindent a bőrömről. Én voltam olyan vadállat, hogy a szememről is lekapattam vele a festéket, szépen takarít.

2021.01.26. 11:50

Érzékeny arcbőröm is szereti, kicsit sem szárítja ki, selymes érzet marad utána. Habzó arctisztítóm még sosem volt, de ez nagyon bevált. Már a 2. flakonnal használom. Mélyen a pórusokat nem tisztítja, de nem is ez a dolga, sminket is szépen leszedni, de szemre nem ajánlom azért.

2020.10.08. 19:06

Alaposan tisztítja a bőrt, a szemkörnyéki sminket ezzel szoktam lemosni.Nem szárít és egész kis mennyiség is elegendő belőle.Nem utolsó sorban pedig állatkísérlet mentes és szépek az összetevői. :)

2019.12.12. 15:25

Nekem ez az első habzó arclemosóm, ami ráadásul bio is.Nagyon jól ellátja a dolgát, jó az illata, szépen tisztít.Nyári forróságban használtam inkább, akkor felüdülés ezzel arcot mosni.

2018.11.14. 22:08

Szépen, de gyengéden tisztítja a bőrt és eltávolít minden szennyeződést, még a vízálló sminket is leviszi, de nem szárít (sőt, szerintem van egy kicsi hidratáló hatása is). Ár érték arányban is kedvező. A tonikját is használom, mindkettő kedvencem lett.