Testápolók

Nature Box Testolaj Barackmag Olajjal

4.4
Hozzáadva 2018.08.30.by

ausmorzs

Testápoló olaj 100%-osan hidegen sajtolt sárgabarackmag-olajjal, mely értékes vitamin és antioxidáns tartalmáról ismert. Intenzíven tápláló érzést és gyönyörű ragyogást biztosít a bőr számára.

Szilikon-, parabén- és színezékmentes. Vegán.

2020.04.29. 12:28

Szerintem a Nature Boxnak ez a legjobb szériája. Nagyon jó illata van és jól beszívódik, hidratált és puha lesz utána a bőr.:)

2019.08.02. 21:47

Én akciósan vettem a Tescoban, 2 hónap alatt elfogyott, annyira imádom! Isteni illata van és nagyon jól hidratálja az extra száraz bőrömet. Annak, akinek szárította, üzenem: pici vízzel együtt kell felvinni (vagy vizes kézzel, vagy picit nyirkos lábra/kézre) és nem fogja szárítani! ;)

2019.06.17. 20:09

Nekem ez az abszolút favorit testápoló.A pumpás fújóval gyorsan fel lehet vinni-kifejezetten ilyet kerestem,amikor ráakadtam-,isteni illata van, gyorsan beszívódik és tökéletesen hidratál.

2019.04.21. 06:03

Borzasztóan kiszárította a bőrömet.

2019.04.09. 20:47

Imádom!Nagyon bejönnek nekem ezek a Nature Box-os termékek.Annak ellenére, hogy olaj, gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet, a bőröm igazán puha, fényes, egészséges lesz tőle.Az illata nagyon jó, édes mégis frissít, a szórófeje is is szuper könnyű eloszlatni.Minőségi termék ez az árán is látszik, de egy másik dimenziója már a testápolásnak.Újravevős!!

2018.09.22. 18:43

Nagyon szuper! biztosan örök kedvenc lesz ! az illata is isteni !