Funnyface
Sampon száraz, igénybevett hajra. Argán olaj, ligetszépe olaj és csipkebogyó olaj tartalma hidratálja és táplalja a hajat. Hajfestés, színezés, rendszeres hajvasalás és göndörítés által igénybevett hajat ápolja. Nem tartalmaz szilikont, mesterséges színezékeket, ásványi olajat, ásványi alkoholt, és felületaktív szulfátokat. Gyakori hajmosáshoz ajánlott sampon.
2020.07.30. 18:26
Életem első koreai samponja volt és én buta ne vesződtem azzal hogy elolvassam hogy mire is jó ez a sampon, megláttam hogy argánolaj, meg Korea és már repült is a kosaramba. Annak ellenére hogy a hajam nem száraz még így is majdnem az egész adagot elhasználtam (ez nálam ritka) mert szeretem az illatát és a hajam se töredezett a használata mellett szóval biztos jó a száraz hajra de az én korpámon nem segített így váltanom kellett. Amúgy az incije nem túl jó, és nekem személy szerint nem jött be annyira ez a pumpás kiszerelés mivel sokat utazok és nehéz volt úgy elrakni, hogy ne folyjon ki.
2018.03.01. 17:36
A hajam tényleg száraz és igénybevett, ezért én ezt a sampont csak Csodasamponnak hívom. Az eddig használt samponok közül messzemenően a legjobb. Puha, selymes és fényes hajat varázsolt az én drótkefe tapintású hajamból. Mellesleg az illata is kellemes. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)
2017.05.27. 09:55
Első koreai samponom, egy kis változatosságra volt szükségem az itthoni drogériás és szalon samponok mellett. Hajam egészséges, arról nem tudok írni, hogy nagyon száraz hajjal pontosan mit kezd. Mindenesetre amióta használom a hajam sokkal puhább, fényesebb, természetes saját színe élénkebb. Sűrűbb hajmosáshoz talán jobb, a negyedik napon már hajat kellene mosnom...A termék textúrája kicsit csúszós, nem tudom van-e benne szilikon. Az illata kellemes sampon illat, ennek nincsen keleti gyógynövény illata. A pumpás adagoló rendkívül praktikus, nagyon tetszik. Összeségében elégedett vagyok vele. Ami az árát illeti, drágább, mint egy drogériás sampon, de olcsóbb, mint egy szalon sampon. Drogériás samponoknál elégedettebb vagyok vele, de az ára pont eggyel van a lélektani határom felett. Aki itthon nem talál megfelelő sampont értelmes áron, annak egy próbát megér.