Naturland Lábizzadás Elleni Spray
Ár: | 1000 Ft | Kategória: | Lábápolók | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák, gyógynövény boltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: angelscrime, Módosítva: 2015. május 20.
Lelőhely: | patikák, gyógynövény boltok | |
Kategória: | Lábápolók | |
- Hatóanyagai gátolják a lábizzadást.
- A lábat szárazon és frissen tartja.
- Használatával megelőzhető a kellemetlen lábszag kialakulása.
- A zoknin és a harisnyán nem hagy foltot.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Érdekes illattal megáldott készítmény. Ez mit sem von le értékéből. Napi közel 12 órát töltök nejlonharisnyában. Ez a kis szer meggátolja a lábam izzadását. Na és a szagokat. Ez valami csoda. Olvastam, hogy szárít. Eddig nem figyeltem. De átgondolva többet kenem a lábam, mint eddig. Gondolom ez ennek köszönhető. Nagyon szeretem.

Nagyon jó kis lábizzadásgátló. Az izzadást is mérsékli, a lábszagot pedig teljesen megszünteti. A mentol miatt kellemes hűsítő érzetet biztosít. A korábbi hozzászólásokhoz csatlakozva valóban szárító hatású, konkrétan el kezdte hámlasztani a talpam, amit igazából nem bánok, mivel egyébként is akartam egy hámlasztót a lábamra :D A pumpás kiszerelése nagyon praktikus, ajánlom mindenkinek.

Tényleg jól teljesít nyáron. Nem izzad erősen bele a lábam semmibe. Viszont nagyon szárítja a bőrt az alkohol miatt, ezért érdemes hidratálni mellette.

Szerintem jó termék, valóban nagyban megállítja a lábizzadást még nylon harisnyában is. Kicsit szárítja a talpamat (gondolom az alkoholnak köszönhetően). Mióta használom, sokkal komfortosabbak a cipőim, és nem áznak át az izzadástól. Igaz, mindegyikbe vettem valódi bőr talpbetétet, ami szintén segít.

Harisnya, nylon zokni viselésekor hazaérve első dolgom a lábmosás volt, most már viszont bármikor bátran le merem venni a cipőmet :) . Az eddig próbált lábspray-k erős ilkata keveredett a lábszaggal, ezzel viszont nincsenek kellemetlen szagok. Imádom, hogy pumpás és nem kell megfulladni tőle minden reggel.

Nyáron a legjobb barát ez a kis készítmény! Kellemes az illata, és miután használtam a láb spray-t érezni a hatását, kellemes hűsítő érzést nyújt. Mióta használom, sokkal komfortosabban érzem magam a cipőkben, szandálokban. Ajánlani tudom!

Működik, még harisnyával is, ami igazán meglepett. Jár az 5 csillag!

Működik, még harisnyával is, ami igazán meglepett. Jár az 5 csillag!

Első alkalommal nagyon furcsa érzés, szinte lefagyasztja az ember lábujjait. Nagyon jól teljesít még a legnagyobb melegben is.

Az egyik leghatékonyabb deo spray lábizzadás ellen. Kellemesen hűsíti a lábfejeket hosszú órákon keresztül. Viszont a benne lévő alkohol jelentős mennyiségének köszönhetően nagyon ki tudja szárítani a bőrt, így mindenképp szükséges mellé hidratálni is a lábfejeket.

A legnagyobb hőségben is hűsít, bizsereg tőle az ember lábfeje. Nagyon jó lábdeo!

Antioxidánsok: Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) ExtractHidratálók: Propylene Glycol
Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez olyan adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. Az alkohol denaturálása nem változtat a folyadék kémiai összetételén. A kozmetikumokban oldószerként, sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos. A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami szárító, irritáló hatással lehet a bőrre, és elősegítheti a káros szabad gyökök képződését is, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található. A híres amerikai bőrgyógyész, Leslie Baumann szerint kerüljük azokat a készítményeket, ahol az alkohol az INCI lista első 7 helyének egyikén található.
A dezodorokban egyik leggyakrabban használt alumínium só, melyet verejtékcsökkentő, pórusösszehúzó tulajdonsága miatt használnak.
Némileg vitatott az, hogy milyen egészségügyi hatása van az alumínium származékoknak a dezodorokban. A Wikipédia szócikk több hivatkozást is hoz, mely az alumínium tartalmú dezodorok hosszú távú használatát összefüggésbe hozza az Alzheimer kórral. Szintén több tanulmányra hivatkozik, melyek szerint az alumínium sók növelik a mellrák kialakulásának kockázatát. Ugyanakkor Paula Begoun egy olyan tanulmányra hivatkozik, mely 800 mellrákos és 800 egészséges nőt vizsgálva arra a megállapításra jutott, hogy nincs összefüggés az aluminum chlorohydrate és a mellrák között.
Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.
Szúrós csodabogyó kivonat. Szájon át bevéve hatásos lehet ödéma ellen. A bőrön alkalmazva talán gyulladáscsökkentő hatása van.
A vadgesztenye kivonata. Növényi hatóanyag, elősegíti a gyógyulást, a bőr értágulataira összehúzó hatással van, meggyorsítja a vérelvezetést. Ausztriában 3% fölötti koncentrációban gyógyszertárköteles.
A szőlő levelének kivonata. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondicionáló hatású összetevő.
A nagylevelű csodamogyoró kivonata. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló hatású összetevő. Paula Begoun szerint antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása is van. Ugyanakkor viszont a csodamogyoró kivonat 70-80%-a ethanolt (alkohol) is tartalmazhat, ami viszont szárító, irritáló hatással lehet a bőrre.
Mentol, melyet borsmentából állítanak elő. A CosIng besorolása szerint nyugtató, frissítő hatású anyag. Paula Begoun szerint viszont a mentolnak a borsmentához hasonlóan irritáló hatása van a bőrre.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)