Patikai gyógykrémek, termékek

Dr. Theiss Venen Gel Visszér Elleni Gél Gyógynövény Kivonatokkal

2.3
Hozzáadva 2013.07.14.by

burberry

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati és irodalmi adatok igazolják.

Az INCI elején a hatóanyagok találhatók: 100 g gél 3,00 vadgesztenye kivonatot [Hippocastani seminis extr. fluidum (1:1)] és 0,40 g körömvirág kivonatot [Calendulae floris extr. (23-27:1)] tartalmaz.

2021.04.11. 18:41

Imádom, egy csodaszer! Havonta használom, mikor megjön az első néhány napban. Teljesen megszünteti a fájdalmat, és azt a feszítő érzést. Magát a visszért biztos nem halványítja, de én nem is ezért használom, mondjuk pluszba nem lenne rossz😃Nekem csillagos 5-ös 🙂🙂

2019.06.30. 12:24

Nem ajánlom senkinek.A krém bekenésével elkezdett fájni a lábam.Miután lemostam a krémet,azonnal jobb lett!

2013.07.15. 08:28

Azon kívül, hogy hűsíti a lábamat, semmi más jótékony hatását nem tapasztaltam. Nem tüntette el a hajszálereket, nem csökkentette az egyik lábamon megjelent kezdődő visszér nagyságát. Könnyedebb állagú, mint a sima gesztenyés krém, könnyebben be is szívódik. Hatóanyag tartalma is kevesebb, állaga könnyed és narancssárga színű. Kb három hét alatt sikerült elhasználnom az egész tubussal. Ennyi pénzt egyáltalán nem ért meg. :( Nem venném újra. Viszont mellett beszereztem a gesztenyés krémet is, kíváncsi vagyok annak milyen hosszútávú hatásai vannak, ha vannak, árban mondjuk az feleannyiba kerül.