Neutrogena Norwegian Formula Kézkrém Concentrated
Ár: | 1034 Ft | Kategória: | Kézkrémek | |||
Kiszerelés: | 50 ml | Bőrtípus: | Száraz | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a Szépségbolt.hu-n 1034 Ft-ért | megnézem |
A krémet feltöltötte: szterke, az összetevőket feltöltötte: anett76, Módosítva: 2015. január 22.
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Kézkrémek | |
Bőrtípus: | Száraz | |
Azonnali és tartós enyhülés még a legszárazabb kezeken is. Egy csepp is elég ebből a glicerinben gazdag formulából, hogy azonnal enyhítse és védje az erősen száraz és kirepedezett kezeid. Még a szélsőséges körülményeknek kitett kezet is láthatóan puhábbá és lágyabbá varázsolja. Bőrgyógyászok által kifejlesztve. Koncentrált összetételének köszönhetően akár 200 alkalomra is elegendő.
Water / Aqua
ta I par
Parfum/Fragrance
i
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: utánvétel, bankkártya, Szállítás:posta, személyes átvétel
Fizetés: bankkártya, utánvétel, Szállítás:PostaPont, futár, személyes átvétel
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Az egyetlen kézkrém amit a család minden tagja egyforma lelkesedéssel használ. Télen a hidegben szuper jól hidratál, de ha már kirepedezett az ember kézfeje azt is rendberakja 2-3 napos használat után. Évek óta használjuk, és még fogjuk is, nagyon jó cucc.

Nekem nem jött be annyira az állaga miatt, nekem nem szívódik be elég gyorsan, réteget érzek a kezemen ami lehet, hogy véd a kiszáradástól. De hűvösebb időben se túl kellemes.

Nagyon szeretem, gyorsan enyhíti a kiszáradt bőr viszketését, fájdalmát

Nagyon szeretem, gyorsan enyhíti a kiszáradt bőr viszketését, fájdalmát

Semmi kulonos, egy atlagos kezkrem. Nekem egyik kezkrem se jo az ekcemas boromre, ez sem. Reteget kepez, nem apol igazan inkabb szarit is hosszu tavon, enyhen irrital. Ilyen geles allaga van, en erzetre nem tudom elviselni a kezemen. Van meg egy csomo valtozata piros, kek kremesebb, talan a pirosbol is kremesebb, de lehet a sima piros kremes allagu ehhez kepest. Nem tudom pontosan, de tobb valtozatat is probaltam es egyik se jo szerintem.

Egész télen szenvedtem a száraz kézbőrömmel. Az ujjaim tövénél ahol kidudorodnak a csontok, sötét vörös színben pompázik a bőröm, véres repedésekkel díszítve, és az egész kézfejem rettenetesen száraz, fehér, ráncos, igazából undorító, és még fáj is. Ennyire ramaty állapotban még sosem volt a kezem. Mondjuk én is rátettem egy lapáttal azzal, hogy a tél folyamán csak 1x volt rajtam kesztyű. Ma reggel megláttam ezt a kézkrémet a boltban, hogy akciós. Aztán hátat is fordítottam neki, hogy minek vegyek még egy tizedik kézkrémet, mivel egész télen kenegettem mindenfélével, egy sem segített, biztos ez sem fog. Ráadásul az ugrott be róla, hogy még nagyon régen, mikor próbáltam, csípte a kezem. Aztán addig jöttem-mentem, hogy végül megvettem. Reggel óta 2x kentem be vele a kezem, a ráncok teljesen eltűntek, a fájdalom is majdnem teljesen, a pirosság még ott van, de az nem is fél nap alatt fog eltűnni. Úgyhogy jó vétel volt! Használat után van 1 vékony réteg, ami egyébként közel sem annyira kellemetlen, mint a legtöbb kézkrémnél a disznózsír feeling. Hideg időban azt hiszem maradok ennél, nyárra pedig kipróbálok a márkától egy gyorsan felszívódót.

Eddigi kézkrémek közül ő a toplistás. A bőrszárazságot gyönyörűen mérsékli, még kézmosás után is érezni a hatását. A tubusból kinyomva egy elég sűrű, nehezebben kenhető krémet kapunk, ami szétkenve azonnali eredményt, puhaságot nyújt a száraz kezeknek. Egyedül a kinyomó részébe tudnék belekötni, szerintem túl kicsi lyuk van rajta. Ezt leszámítva nagyon szuper termék, aminek az illata is elviselhető számomra.

Télen mindig ezt a kézkrémet használom, csak ez teszi rendbe a kiszáradt kezemet.

Télen egyébként is mindig kiszárad a kezem, de erre most rátett egy lapáttal a sok takarítás, pakolás és fizikai munka. A kezem rettenetesen kiszáradt, már szinte fájt a bőröm, és az egyébként bevált Balea Urea kézkrém nem sokat segített. Korábban használtam már a normál neutrogena kézkrémet, úgyhogy gondoltam, teszek ezzel egy óvatos próbát. Ahogy felkentem, azonnal éreztem, hogy jó választás volt: sűrű, nehéz, vastag krém, kicsit nehéz is szétkenni, viszont a nagyon kiszáradt kézre egy megváltás. Azonnal puhítja és nyugtatja a bőrt, és a hatása sokáig érezhető, elég 2x-3x újrakenni a nap folyamán. Kis mennyiségben gyorsan beszívódik és nem ragad, nagy mennyiségben azért hagy egy ragadós réteget a bőrön, amit én megbocsáthatónak tartok a hatása miatt. Ami nagyon szuper, hogy a kezem szét van száradva, tele van apró sebekkel, de ez a krém nem csípte. Éjszakára is bekentem vele a kezem, és reggelre látványosan sokat javított a bőröm állapotán. Szóval jó jó a Balea, de ez az igazi nagyágyú, ha tényleg baj van. Az illata egyébként a tipikus neutrogena illat, nekem nem a kedvencem, de nem is zavaró.
Az összetevői változtak, nem teljesen ugyanaz, mint ami fentebb olvasható, és a csomagolása is máshogy néz ki.
Update 2023: továbbra is ez az egyetlen kézkrém, ami a nagyon száraz, már-már kirepedezősen kiszáradt kezeimre jó. A körömágyak ápolására is teljesen megfelel. Igaz, hogy nagy mennyiségben nem szívódik fel 100%-osan, de cserébe tényleg segít, és még kézmosás után is megmarad valamennyire, így nekem továbbra is csodaszer kategória. Arról nem is beszélve, hogy tavaly vettem, és még bőven van belőle, természetesen nem is romlott meg.
Normál használatra, nem extrém száraz kezekre nem ajánlom, arra bőven elég egy könnyebb kis krém.

Akármekkora a vész, nem bírom magamra kenni. A felkenésének/ ragadósságának a gondolatától is irtózom.
Csak ül a bőrön, nem igazán puhít.
Az LRP kézkréme, viszont szerelem.

Csak ül a bőrön, nem igazán puhít.
Az LRP kézkréme, viszont szerelem.

Télen nagyon kiszárad a kezem, csak ez a termék szokott segíteni, mindig magamnál hordom.

Antioxidánsok: Dilauryl ThiodipropionateHidratálók: Glycerin
Alkoholok: Cetearyl Alcohol
Emolliensek: Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Palmitic Acid
Emulgeálószerek: Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Palmitic Acid
Tisztítószerek: Sodium Cetearyl Sulfate
Illatanyagok: Methylparaben, Parfum/Fragrance
Parabének: Methylparaben, Propylparaben
Tartósítószerek: Methylparaben, Propylparaben
Cetyl és stearyl zsíralkoholok keveréke. Zsíralkohol, melyet emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként (konzisztencia növelő) használnak a kozmetikumokban. A zsíralkoholoknak ellentétben a „normális” alkoholokkal (pl. ethylalcohol) nincs szarító és irritáló hatása a bőrre.
Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.
Palmitinsav. Bőrpuhító (emollient), emulgeálószer. Paula Begoun szerint habot képző tisztító anyag, mely szárító hatással lehet a bőrre.
Elsősorban kókuszdióból származó detergens. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint tisztító, habképző, és felületaktív (segíti a kozmetikumok egyenletes eloszlathatóságát) hatású összetevő. Paula Begoun szerint igen kíméletes és egyben hatékony összetevő.
Térfogatnövelő és sűrűség szabályozó segédanyagként használt a krémekben. A mindennapi életben azonban leggyakrabban nem a kozmetikumokban, hanem a mosóporokban találkozhatunk a sodium sulfate-tal, ahol térfogat kitöltő anyagként használt.
Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.