flp.csenge
Mattítja a bőrt és összehúzza a pórusokat.
2025.04.27. 08:34
fél évig használtam kb. nagyon szárítja a bőrt, nem ajánlom
2021.10.21. 20:25
Most ez van itthon, de a kék társa sokkal jobban bejön. Ez szinte nem is habzik. A pumpás megoldás jó , akárcsak a kék társánál. Az illata finom citrusos frissítő. A bőröm szépen tisztítja. A porusaim ugyanolyanok. Nem veszem újra.
2020.11.20. 09:13
Kb a flakon 3/4-ét használtam el, utána kidobtam. Kombinált bőrre szerintem nem alkalmas, nem tisztította rendesen az olajos orr-áll környékét. Csalódás volt.
Utoljára szerkesztve: 2020.10.15. 20:41 - 2020.10.15. 20:39
Bőven kapott esélyt ez az arclemosó, de sajnos nagyon nem vált be. Borzasztóan szárít, használat után az arcom kellemetlenül feszül. A pórusokat egyáltalán nem húzza össze. Sodium laureth sulfate van benne, attól habzik jól, ez viszont hosszútávú használatra egyáltalán nem ajánlott.
2020.08.18. 11:42
Jelenleg ez a kedvenc arclemosóm, sokáig elég, mert 1-2 pumpa szépen lehozza a sminket is. könnyen lemosható, nem ragad utána az arcom. Sajnos ebben is van egy kis parfüm, ettől függetlenül eddig nem találtam jobbat.
2020.06.23. 10:50
Már több hete használom, de eddig semmi változást nem vettem észre. Ezt a flakont elhasználom, de újravenni biztos nem fogom. Az állaga jó, könnyen lehet vele dolgozni, jól habzik, de az illata nem az igazi..