Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Online

NIOD Copper Amino Isolate Lipid 1%

1 vélemény
Hozzáadva 2019.10.25.by

noisette

Squalane-bázisú, 1% Tripeptide-1 (Palmitoyl) Copper tartalmú kezelés. A bőr alatti zsírrétegek korai elvesztésének megelőzésére és visszafordítására irányul, visszaadja az arc fiatalos kontúrjait és hozzájárul a teljes bőregészség fenntartásához.

€80-tól

Utoljára szerkesztve: 2020.08.22. 13:12 - 2019.11.21. 22:32

Update3: felbontás után 8-10 hónappal pedig kristályosodik a tubusban a maradék, mármint kék szemcsék álltak össze benne. Szóval ha veszel, inkább használd naponta, amíg el nem fogy. Végeredmény: én a kedvezményes árát se szívesen fizetném ki érte újra, nem akkora dobás.Update2: ... és akkor elértem egy olyan pontra, ahol az apró tubus nyomkodásra egy darabig levegőt engedett csak ki, így hirelen rájöttem, a tubus már csak félig van. Továbbra is minden korábban leírt dolog áll, kivéve, hogy elhittem, hogy ez 180 napra bárkinek, bármilyen takarékos mindennapi használtra elég lehet. 90-100 adagra becsülöm most a tubust. (Nem használom minden este, ezért nem tudom pontosan mérni.)Update: a jó első benyomás (ld lent) után jó a rendszeres használat is. A szükséges minimális mennyiségben is jól hidratál, hialuronsavas szérumot (koreai Hada Labo) teszek fölé, mert van itthon, de anélkül is megfelelő. A CAIS2 szérumnál testesebb, nekem a hatása is erősebbnek, nyilvánvalóbbnak tűnik. Egységesebb, simább lett a bőrképem, megfelelően hidratált is.Nevetségesen sokáig elég lesz, a 180 alkalmas használat egyáltalán nem túlzás, de a magas ár miatt nagyon drága kipróbálni. Azt javaslom, úgy vedd, hogy vissza tudd adni, ha mégsem válik be (a gyártótól közvetlenül, pl.).Első használatos vélemény: naaaagyon kevés elég volt belőle, ahogy olvad a meleg bőrön, hihetetlenül ügyesen teríthető. Nagyon jól hidratálta és puhította a bőröm. Erősen kókusz illatú, parfümösnek érződik, bár az összetevő listában nem találtam.