Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
k.gabi
Ásványi por állagú alapozó
20 árnyalatban elérhető
2018.07.15. 15:20
Mindig azt hittem száraz bőrre nem való a por púder. Viszont mióta koreai rétegezős rutint használok a bőröm csodás állapotban van, és inkább normálnak mondanám, mint száraznak. Mindig rendesen aláhidratálok a sminkeknek, használok primert és fényvédőt is, és ilyen alapon fantasztikusan mutatnak a porpúderek. Szerencsére nincsenek nagy bőrhibáim, inkább csak a bőrkép egységesítése a célom a sminkel, így nem bánom, hogy a fedése inkább gyenge, közepes ennek a por alapozónak. Viszont valami hihetetlen szép bőrképet produkál, és nekem egész nap szépen tart, még a legnagyobb melegben is. Ezen a nyáron rá is kaptam arra, hogy inkább por állagú alapozókat használok a folyékonyak helyett. Olykor színezett hidratálót használok a por alapozó alá és úgy is nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Az INCI számomra tökéletes. Ezt az alapozót az Inika por alapozójához tudnám hasonlítani. Határozottan jobb, mint a Physicians Formula, bár az se rossz. A PF egy stabil közép mezőny, ami hozza amit ígér. Az Inika és ez a NbN termék viszont élvezeti értékkel rendelkezik használat közben. Nyári, erősen napbarnított bőrömre az N4 silky beige árnyalat tökéletes.
Utoljára szerkesztve: 2017.01.08. 20:26 - 2016.11.09. 10:23
A Nude by Nature alapozók közül ez egy közepes fedésű darab, ami a megfelelő korrektorral, púderrel és egy kis "bakinggel" párosítva nagyszerű eredményt tud már produkálni. Korábban írtam erről a termékről, mivel a Starter Kit részeként ezt próbáltam ki először. Kezdjük ott, hogy féltem tőle, mivel tisztában vagyok azzal, hogy az én kezem sokkal jobban rááll a folyékony, krémes állagú alapozókra, mint az ilyenekre. Azonban azt kell mondanom, hogy pozitívan csalódtam ebben a termékben: könnyű vele dolgozni, közepesen fed, és a saját primerével és korrektorával együtt valóban csodákat lehet vele művelni. Kellemes viselet, tartós és nem szárítja a bőrömet. Nagyon szépen egységesít és emellett igen szépen építhető. Továbbá nem ül meg egyetlen ráncban, pórusban sem. Bár por állagú, alapvetően nem szárítja a hámlásra hajlamos kombinált bőrömet. Egyszer sikerült csak egy kicsit kiszárítania, de akkor is azért, mert a kedvenc hidratálóim nélkül utaztam el, és a szérumaim nem bizonyultak elég erősnek emellé. Mindemellett a Starter Kit részeként kapható ecsettel valóban szép egyenletesen lehet felvinni és eldolgozni.