Nuxe

Ár:   8800 Ft és 12 325 Ft   Kategória:   Testápolók
Kiszerelés:   50 ml és 100 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   patikák   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: nuxehu, Módosítva: 2023. június 16.

Ár:   8800 Ft és 12 325 Ft
Kiszerelés:   50 ml és 100 ml
Lelőhely:   patikák
Kategória:   Testápolók

• ​​​​​selymességet, tápanyagokat és egyedülálló illatot ad az arcnak, bőrnek és a hajnak
  • gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros érzetet
  • minden évszakhoz és arcbőrtípushoz megfelelő
  • tsubaki olaj (japán kamélia olaj) – táplál és véd
  • teafaolaj – hidratál
  • borágóolaj – ráncok ellen hat
  • mogyoróolaj – nyugtatja az arcbőrt
  • makadámia olaj – az arcbőr öregedése ellen hat
  • mandula- és argánolaj – regenerál és hidratál
  • E-vitamin 2 típusa – antioxidánsként hat

Illatjegyek:

• Fejjegy: narancsfavirág
  • Szívjegyek: magnólia és vanília
  • Alapjegy: fa

VÁSÁROLD MEG

Nuxe Huile Prodigieuse Bőrápoló Száraz-Olaj - 100 ml
Ár: 4900,- Ft , Eladó: kuszkusz17
Állapot: kipróbált, néhány ml hiánnyal, Helyszín: ---, fizetés: előre utalás után foxpost

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

kalmaniki

2023. augusztus 7.

Mintám volt belőle. Sajnos a hajamat nagyon elnehezítette, másnap hajat kellett mosnom, mert vállalhatatlan volt a frizurám. A bőrömön nehezen szívódott be, furcsa réteget hagyott. Az illata sem volt a kedvencem...

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. augusztus 7.

pomme

Bőrprobléma: Bőröregedés
2023. augusztus 7.

Ajándékba kaptam mintát, de ilyen nyanyás szaggal maximum a vádlimra kenegetem el, a fejem közelébe ne jusson semmilyen formában. Engem is a Terracottára emlékeztet, bár az egy fokkal jobb, ha már 80+os strandfeelingre vágynék. Nagyon fura tapintású bőrt hagy maga után, nekem nem jött be, de ha azt mondjátok, hogy egy használat után eltünteti az összes ráncot, akkor talán mégis a fejemre kenném :D

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. augusztus 7.

Mcs

Bőrtípus:  -
2023. május 14.

Sajnos nekem nem vált be! Egy csomagot rendeltem amiben több termék is volt, még parfüm is. Nagyon vártam hogy hozzák és végre kipróbáljam. A parfümöt kb 3x használtam de nem tudtam megszokni. Nagyon erős illata van. De lelkesen használtam az olajokat de abban is csalódtam. Nekem inkább kiszárította a bőrömet. Örülök hogy nem a nagy kiszerelést vettem meg. Az olaj illatát szeretem ezeket egyszer kétszer használom a bőrömre de nem rendszeresen. A csillámporosat nyáron szeretem. :-)Hajon is próbáltam de ott sem vettem észre, hogy javított volna bármit is sőt…

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. május 14.

stefi00

2023. április 18.

Először kis 2 ml-es termékmintát kaptam belőle, amit főként a hajamra használtam el, akkor maximálisan meg voltam vele elégedve. Később megvettem a nagyobb kiszerelést, és mikor először megszagoltam nagyon "öreges"-nek éreztem az illatát. Hajon meg bőröm ez az illat már mérséklődik, egészen nyári illata lesz, bár engem az illata nem győzött mwg különösebben. De a hatása abszolút, a hajam sokkal szebb lett tőle, azóta többen is kérdezték, hogy mit használok rá.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. április 18.

Esztrrr

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2023. január 24.

Nekem, aki a friss illatokat szereti, rettenetes "öregszaga" van.
Hatásáról minimálisan tudok nyilatkozni, hajamon próbáltam csak, sérült szőkített hajamra napi szinten használok olajat.
Ez elnehezítette.
Elajándékoztam :(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. január 24.

Nekem, aki a friss illatokat szereti, rettenetes "öregszaga" van.
Ez elnehezítette.
Elajándékoztam :(

Terru

2023. január 3.

Ennek az olajnak az egyetlen pozitívuma szàmomra az illata, azt imádom, hosszan megmarad, az Oriflame Giordani Gold Essenza parfümére hasonlít ami az egyik kedvenc parfümöm. Szerintem a hypeja nagyobb ennek az olajnak mint amit valójában tud. Próbáltam a hajamra használni, na azt ùgy összeragasztotta hogy csak na, pedig a hajvégekre vittem fel, megjegyzéskèpp szőkére festett elèggé megviselt hajam van, de neki is sok volt. Azután adtam még egy esélyt az olajnak ès bekentem a lábszáram ami ilyenkor hidegebb időben elég száraz, de ott sem aratott osztatlan sikert. Ugyan beszívta a bőröm, de maradt utána egy kis ragacsosság. Sajnàlom, hogy bedőltem a hypenak, de ez számomra teljes pénzkidobás, pedig az ára alapján azt gondoltam, hogy na ez aztán egy biztos csodaszer. De nem. Ennek az árán jó pàr Garnier hajápoló balzsamot vagy Pantene hajolajat lehet venni, amik rendesen teszik a dolgukat.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. január 3.

SaltyDog

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2022. december 25.

Az illata a gyenge pontja, bár én kedvelem. Emlékeztet a Guerlain Terracottájára, csak töményebben, bár a nyár-feelinget tökéletesen hozza. Nekem úgy rémlik-de ebben tévedhetek-, hogy volt öntős változata is, a spray forma nem mindenhova ideális, legtöbbször az ujjaimra fújom, onnan oszlatom tovább. Hajvégekre maga a gyönyör,plusz egy permetnyi alatt átsétálva tökéletes, de ennél több hajra nekem sok, Arcra csakis ujjakról kenve, meglepő, de nekem ez a kedvenc területem, nedves arcbőrt átsimítva lágyan. Nem irritál, nem allergizál, pedig tartottam az erős illatanyag miatt tőle. Testen is jó, de az erős illata a parfümjeimbe- pláne nyáron az edt-kbe, csacska kis cologne-okba- be tud zavarni, mégha el is illan idővel. Puhít, lágyít, nyáron a karok és lábszárak legkedvesebb barátja. Valószínűleg túlárazott egy cseppet, nagy kiszerelést nem is nagyon szoktam venni, mert végtelenül keveset használok belőle,könnyen, szinte bárhol elérhető. Az adagolásra oda kell figyelni, tud túlfutni mind anyagra, mind illatra. A rózsaszín verziója illatban nekem rémisztően sok, maradok az eredeti kiadásnál . Kis luxus csacskaság

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. december 25.

Eszter1202

2022. október 19.

Szeretem, de csak testre, hajra. Arcra nekem erős az illata, amit amúgy kifejezetten szeretek. Kis luxus a mindennapokban. Bár nem túl tartós az illata. Hajra maximum vizesen szoktam tenni, és csak a hajvégekre, nagyon keveset, kézbe fújva, úgy eloszlatva, mert hajlamos elnehezíteni a vékonyszálú hajam. Bőrbe gyorsan beszívódik, kellemes, hidratáló hatású. Ár/érték arányban túlzás szerintem! Hypeja nagyobb, mint a valódi hatékonysága!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. október 19.

Hester

2022. augusztus 31.

Már elhasznaltam egy üveggel ebből és a csillamos társabol is, de meg mindig nem tudom eldönteni, hogy szükségem van-e rá. A nagyon száraz bőrre egy hét alatt el lehet fujkalni, ha teljes testre szánja az ember. Én lábra, karra és a striakra hasznalom. Van benne valami addiktív, és talán hosszútávon kifizetődő használni. A dizájn vitán felül van, én is imádom a fürdőszoba diszekent.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. augusztus 31.

ylexe

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2022. július 14.

Majdnemhogy büdös. Valóban nem hagy tipikus ragacsos érzetet a bőrön, de nem is szívódik be maradéktalanul.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. július 14.

Antioxidánsok: Tocopherol, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Oil
Gyulladáscsökkentők: Borago Officinalis (Borage) Seed Oil
Vitaminok: Tocopherol

Ez a vegyület két természetes molekula természetes kötéssel való összekapcsolásából keletkezett, tehát "natur"-nak mondható emoillent és bőrápoló kozmetikai összetevő. Noha az alapanyagai természetes anyagok, amiket széles körben kipróbáltak és alkalmaztak már, magáról a coco-caprylate/caprate vegyületről kevés hozzáférhető információ található (hiszen csak az utóbbi időben kezdték használni a kozmetikában).

Bőrpuhító (emollient), bőrjavító (skin conditioning) és oldószer. Száraz érzetet hagy maga után.

A makadámia fa terméséből előállított olaj. Kiváló hidratáló, védi a hajat és a bőrt. Magas arányban tartalmaz esszenciális zsírsavakat (olein sav, palmitolein sav), ezért kiváló helyettesítője állati olajoknak.  Hasonlít az emberi bőr faggyú szerkezetéhez. Viszonylag stabil olaj. Elsősorban nehezebb krémekhez és a száraz bőr számára ideális összetevő. (Forrás: Wikipédia)

Édes mandula olaj, amelyet bőrpuhító, emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. A mandulaolaj könnyen a bőrbe szívódó, finom textúrájú olaj, amely puha és selymesen finom érzetet hagy maga után a bőrön. A mandula olaj tápláló és védő olaj, mely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására.

Az európai mogyoró magjából kinyert olaj, melyg gazdag E-vitaminban, telítetlen zsírsavakban, és linolénsavban. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint maszkoló, vagyis szagokat, ízeket semlegesítő hatása miatt használnak a kozmetikumokban. Paula Begoun szerint a mogyoróolaj emollient (bőrpuhító) hatással is bír, és kiváló természetes hidratlószernek tartja.

Tocopherol a I v 2 2

Tiszta E-vitamin. A tocopherol egy viszonylag ritkábban használt formája az E-vitaminnak, mert bár a bőrbe jobban felszívódik, mint a gyakrabban használt tocopheryl acetate, a boltok polcain kevésbé hosszan áll el.

Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitaminféle, mely az egyik legjobb antioxidáns. Kutatások arra is utalnak, hogy védi a bőrt az UVB okozta károktól, segít a bőr védőrétegének fenntartásában. Remekül együttműködik az A-vitaminnal és a C-vitamminnal is.

Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Borágó magjából kivont olaj. Kiváló növényi emollient olaj, melynek antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonsága is van. Gazdag forrása a GLA (gamma-linolenic acid) zsírsavnak, mely kiváló emollient, antioxidáns, sejtszabályozó és gyulladáscsökkentő. A borágóolaj kiváló összetevő a problémás, aknés bőrre is, mert nyugtató és emollient hatása révén segít a piros, érzékeny, sérült bőr regenerálásában. Ekcémás bőrre is kiváló.

Olívaolaj. Kiváló természetes emolliens és hidratáló összetevő a száraz bőrre. Számos, a bőr számára hasznos anyag forrása: polifenolok (antioxidáns), squalane, zsírsavak (elsősorban olajsav, melyből akár 55-83%-ot is tartalmazhat) és E-vitamin is található benne. Néhány állatokon végzett kísérlet arra is utal, hogy védi a bőrt az UVB-sugárzás okozta károktól. A squalene egyik legjobb növényi forrása.

Napraforgómagolajból kivont el nem szappanosítható lipidek, melyek ellenállnak a szappankészítés során fellépő kémiai reakciónak. Az ún. el nem szappanosítható lipidek olyan a növényi zsírokban természetesen jelen lévő anyagok, és melyek bőrápoló tulajdonságaik miatt kerülnek felhasználásra a bőrtápláló termékekben. Az összetevő gyártójának információi szerint hosszantaró hidratációt biztostó, védőréteget erősítő (lipidpótló) és nyugtató hatású hatóanyag.

Rozmaring levelének a kivonata. Lásd rozmaring.

Elsősorban illatanyag-adalék, másodsorban a UV szűrő összetevő. Színtelen vagy enyhén rózsaszínes, szagtalan, vízben enyhén oldódó vegyület. Leggyakrabban parfümökben találkozhatunk az összetevővel. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Az egyik leggyakrabban használt illat(osító) anyag, melyet jellemzően levendulából vonnak ki. A levendulaolaj egyik fő összetevője, de rengeteg más természetes olajban és kozmetikai termékben (így péládul a parfümök többsége tartalmazza) is találkozhatunk vele. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Citromfűből kivont illatosító anyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.