Ökonet

Ár:   1270 Ft   Kategória:   Fog- és szájápolók
Kiszerelés:   100 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: felicitas, Módosítva: 2012. április 13.

Kiszerelés:   100 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Fog- és szájápolók

Antibakteriális hatású olajok: borsmenta, ánizs, fahéj, szegfűszeg, zsálya, petrezselyem.

Színezék: klorofil, konzerválószer: grapefruitmag-kivonat.

Tiria

zdoreebaba

2020. december 15.

Már sokadik tubussal használja a család. Az ízében különlegesebbnek mondható bolti társainál. Jól érezhetőek benne a természetes olajok, mint a borsmentáé és a fahéjé. Elégedettek vagyunk vele, alaposan tisztít, finom lehelletet, szájízt biztosít és gyengéd az érzékeny fogakhoz. Ha lehetőségünk van mindig újra vesszük.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. december 15.

livtyke91

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2019. június 12.

Elégedett voltam vele, de olyan sokkal többet nem tudott, mint a jobb minőségű, de árban kedvezőbb termékek, ezért nem tudom, hogy újra vásárolom-e a magasabb árfekvés miatt. De maga a termék jó.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. június 12.

Nola77

2019. február 12.

Évek óta ezt használja nálunk az egész család, imádjuk. Sokkal tisztábbnak, frissebbnek érzem a fogaimat tőle. És jól habzik nem kell belőle sokat kinyomni, tehát gazdaságos is.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. február 12.

GabriellaGabriella1

2019. február 5.

A legjobb fogrém, amit valaha használtam. Nagyon tisztának érzem utána a fogaim, és fehérít is. Már sok tubussal elhasználtam.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. február 5.

eve57

2018. december 5.

Vegyes érzelmeim vannak a termékkel kapcsolatban. Először mikor használtam megöklendeztetett állandóan. De egy pár hét után mikor, újra megpróbálkoztam vele semmi bajom nem volt. De mivel a kupakba beletört a "csövecskéje", így kiszáradt. Nagy különbséget nem érkeztem így felmérni, ez és a Vadenekum között... hát majd talán legközelebb.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. december 5.

Kitti06

2018. november 17.

Nekem ez a kedvenc fogkrémem! Nagyon jó az íze, gyógynövényes de mégsem az a borzalmas, elviselhetetlen hanem finom! És gyerekeknek is adható, semmi baj nem lesz ha lenyelik. Nekem is látszólagosan fehérítette a fogaimat és ez nagy pluszpont ugyanis egyet sem találtam még ami tette volna a dolgát.
De ha picit olcsóbban szeretnétek rendelni , elég ha beregisztráltok a biocomra (tudok ebben segíteni akit érdekel) és minden terméket legalább 30%al olcsóbban tudtok majd megvenni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. november 17.

voicelady

Bőrprobléma: Bőröregedés
2017. július 6.

Nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a fogkrémre. A természetes összetevőjű fogkrémek közül szerintem még ennek van a legjobb ára. Az íze is jó. Bár valóban nagyon érződik rajta a fahéj és a borsmenta,de én mindkettőt szeretem. Anyukámnak megszüntette a fogínyvérzését.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. július 6.

GyIldi

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2016. november 8.

Szuper fogkrém de sajnos nagyon drága. Inyproblémák miatt mégis megveszem mert hihetetlenül bevált.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. november 8.

szzh01

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2016. augusztus 18.

Barátságos, szép összetevőkből álló, kellemes,közepesen mentolos friss ízű jó tisztító hatású korrekt natur fogkrém. Ár-érték arány rendben, kiadós. Ha jól tudom, ráadásul magyar termék, aminek különösen is örülök. Kár, hogy viszonylag nehezebben beszerezhető.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. augusztus 18.

Kendralinx

2016. április 6.

jó fogkrémm két használat után már segített az inyemen

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. április 6.

jó fogkrémm két használat után már segített az inyemen

Hidratálók: Sorbitol, Xylitol

Kovasav. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint emulziókat stabilizáló, porok szóró- és nedvszívó képességét növelő hatású összetevő és dörzsszemcse (aránylag enyhe). Nagy duzzadóképessége miatt paszták, pakolások készítésére, fogkrémekben és fogporokban is alkalmazzák.

Sorbitol h 1 1

Az élelmiszeriparban cukorpótlóként használt (édes ízű) anyag. A kozmetikumokban vízmegkötő és sűrítő anyagként használatos.

Közepes erősségű felületaktív anyag és tisztítószer, ami samponok és kézmosószerek gyakori összetevője, mivel rendkívül jó és tartós habot ad. Kozmetikumokban emulgeáló és sürítőanyagként használatos.

Sok gyümölcs és növény rostjában előforduló cukorpótló (ugyanolyan édes mint a cukor, de kisebb az energia tartalma). A kozmetikai iparban vízmegkötő, bőrjavító tulajdonságai miatt használják.

A xylitol-anhydroxylitol-xylitylglucoside összetevő  hármassal Aquaxyl márkanéven is találkozhatunk, mely a SEPPIC cég által szabadalmaztatott hidratáló komplex. A cég állítása szerint ez a természetes cukrokból előállított összetevő komplex képes a bőr vízháztartását harmonizálni: egyrészt növeli a bőrben lévő vízmegkötő anyagok (GAGok és hialuronsav) mennyiségét, másrészt pedig csökkenti a bőr vízvesztését (trans epidermal water loss) a bőr keramid tartalmának (bőr természetes védőrétegének kulcs összetevője) növelésével. E két hatás eredményeként a bőr vízháztartása egyensúlyba kerül, és a bőr hidratált lesz.

Cellulózból (legfőbb növényi rost) előállított természetes összetevő, melyet elsősorban sűrítőanyagként használnak. Ezenkívül még felületi hártya képző, emulzió stabilizáló és maszkoló (kellemetlen illat, íz semlegesítése) funkciója is van.

Mentol, melyet borsmentából állítanak elő. A CosIng besorolása szerint nyugtató, frissítő hatású anyag. Paula Begoun szerint viszont a mentolnak a borsmentához hasonlóan irritáló hatása van a bőrre.

Borsmenta olaj. A CosIng besorolása szerint a borsmenta olaj frissítő, tonizáló, maszkoló (kellemetlen íz és illat semlegesítése)  összetevő és illatanyag. Paula Begoun szerint bár a borsmentának antibakteriális hatása van, a bőrt irritálhatja és érzékennyé teheti.

A fahéjolaj szabályozó, vérkeringést serkentő, fertőtlenítő, gombásodásgátló, vértisztító és emésztést segítő hatású. Hivatalos CosIng besorolása szerint illatanyag és maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése) összetevő. Paula Begoun szerint a fahéj a kozmetikumokban potenciális bőrirritáló.

Muskotályzsálya olaj. Illóolaj. A Dermaxime oldala szerint elősegíti a faggyútermelés egyensúlyban tartását és van némi baktériumellenes hatása is. Tonizáló és gyengéd sejtmegújító hatása is van.

Klorofill. Természetes eredetű zöld színezék, melyet zöld növényekből, algákból nyernek. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint dezodoráló tulajdonsága is van.