Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
cintia4
"Kézmosó szappanunkat kifejezetten a kisgyerekes családok igényeire szabtuk, természetes alternatívát biztosítva számukra a fertőzések megelőzése miatti gyakori kézmosáshoz. A benne található levendula-, citrom, eukaliptusz és teafa olajak egytől egyig antivirális és fertőtlenítő hatással bírnak, így egy szappanba zárva nyújtják az egész család számára a lehető legjobb természetes higiéniát, további értékes összetevőinek köszönhetően pedig kézmosás közben ápolják is a kezet és nem hagyják kiszáradni."
2018.04.08. 19:00
Nem az igazi. Nem igazán habzik, és fura érzést hagy a kezemen kézmosás után.
2018.01.12. 16:49
szerintem jó dolog ez a szappan, most ez a kedvencem az Olíviától. nekem is ekcémás a kezem, ez a szappan nem igazán rontott rajta. árban azt hiszem, olcsóbb, mint a többi Olíviás szappan, és tényleg jó érzés tudni, hogy antibakteriális illóolajokkal turbózták fel (nekem a kézműves szappanoknál néha van olyan érzésem, hogy nem tisztítanak jól, pedig én ilyen szappant használok étkezés előtt, bkv-zás után...)nekem a hideg vizes kézmosás nagyon nem vált be, ahogyan a forró/meleg sem, így én langyos-kellemesen hűvös vízben mosok kezet (meg hajat, testet is)a szappan a vége felé kis darabkákra törik és néha mállik is, de ez engem nem zavar, mivel kézműves, természetes szappan.
2017.12.28. 06:38
nekem télen ekcémás a kézfejem, ezért csak nataur szapannokkal moshatom, még a sensitive felíriratú kemikáliák is marják. nekem bevált, napi ezerszer mosok kezek... TIPP, akinek hasonló a problémája: hideg vízzel mossatok vele kezet, és garantáltam nem csípi! ne áztassátok ki meleggel az ekcémás foltokat!
2017.02.20. 10:04
Szerintem szuper, érzékeny bôrû gyerekeknél is bevált kézmosáshoz és jó érzés, hogy kicsit antibakteriális is :)
2017.01.29. 10:37
Használhatatlan. Döbbenetes módon szárítja a bőröm, de annyira h még viszket is utána a kezem. Ennél még rgy noname szapoan is jobb. Nagyon nagy csalódás. Kidobom a kukába, mert egyszerűen hasznalhatatlan. :(
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.