Nagyon fontos, hogy a Kodi gumis alap és fedőlakkjával használom, nem tudom melyik tehet leginkább róla, de biztos, hogy ez a cucc is valami fantasztikus. A körmeim iszonyatosan tönkre voltak menve az állandó bufferezéstől/lakkozástól és konkrétan papírvékonyak lettek, fájtak, hajlottak, legkésőbb a harmadik napon minden megtört rajtuk és lepattant. A kisujjamon konkrétan hosszában betört a körmöm, akkor döntöttem úgy, hogy most már valamit muszáj kitalálni. Aztán rátaláltam erre és EZ EGY CSODA!! Két héten át tökéletesen tartott, végül csak a lenövés miatt kellett újat csinálni. Az is fontos, hogy állandóan pancsolok, minden nap hajat mosok, szóval kímélve nem volt. Tart, méghozzá gyönyörűen. Az elsőnél, mikor már nagyon le volt nőve, ráhúztam egy réteg PP lakkot csak úgy magában, teljesen vállalható lett a hátralévő pár napra. Eddig két nude árnyalatot próbáltam, először a képen látható Pale to the chief-et, most pedig a Put it in neutral ragyog kezeimen, mellesleg ez valamivel jobban tetszik, mint a másik. Update: Csináltam egy nagyon tróger dolgot, némileg lusta voltam, otthonról se nagyon kellett kimozdulnom, meg őszintén szólva kíváncsi voltam, mégis meddig bírja a lakk, így hagytam, amíg el tudtam viselni, ezzel pedig új rekordot állítottam fel és a 32. napon mentem körmöshöz, de ismét csak a lenövés miatt kellett újat csinálni, sértetlen volt, sehol egy repedés vagy lepattanás. Update2: Kedvenc árnyalatom megint el volt fogyva, így most egy klasszikus pirosat választottam,mégpedig a Big apple red-et, amit külön figyelmébe ajánlok a pin-up stílus kedvelőinek. Igazi szép piros, ami szinte mindenhez passzol.Update3: Új kedvenc árnyalatot avattam, mely nem más, mint a Tiramisu for two, ami egy teljes fedésű nude szín. Minőségét tekintve semmi eltérést nem tapasztalok, bírja a strapát ez is, ahogy az előzők.