Organic Shop

Ár:   1200 Ft   Kategória:   Testápolás
Kiszerelés:   250 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Müller   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: dgyongyi93, Módosítva: 2017. október 16.

Kiszerelés:   250 ml
Lelőhely:   Müller
Kategória:   Testápolás

Tonizáló bőrradír, mely azonnal helyreállítja a bőr simaságát és rugalmasságát a bio narancsolaj és természetes cukor kivonat erejével.

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

pillepocok

2022. augusztus 10.

Testes, sűrű és erős szemcséjű radír, mellékillat mentes lédús naracs illattal. Nagyon jó!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. augusztus 10.

Rose23

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2022. április 14.

Nagyszerű testradír!
Korábban a kávés verziót vettem meg, de ahhoz valahogy sose volt kedvem nyúlni.
Ezt most a mandarinos tusfürdővel együtt vettem meg, és isteni, vidám illata van, olyan igazi "gyere nyár, gyertek napsugarak" illat 🍊🧡
Nagyon sűrű, szuperül radíroz, a sheavajnak köszönhetően hidratáltnak érződik utána a bőr.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. április 14.

Nagyszerű testradír!
Korábban a kávés verziót vettem meg, de ahhoz valahogy sose volt kedvem nyúlni.

justfanny7

2021. december 6.

mikroműanyag mentes radírt kerestem, ezt találtam.
a csatos üveges nagyobb verziót vettem (a dobozát használom már diy verzióra)
jól radíroz, az illata sem tolakodó.
mivel házilag egy hasonló jót sikerült alkotnom, így csak 4 csillag.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. december 6.

mikroműanyag mentes radírt kerestem, ezt találtam.
a csatos üveges nagyobb verziót vettem (a dobozát használom már diy verzióra)
jól radíroz, az illata sem tolakodó.
mivel házilag egy hasonló jót sikerült alkotnom, így csak 4 csillag.

Skylin

2021. december 6.

Nagyon jó az illata, imádom. Hozza amit kell, szépen radíroz, puha bőrt hagy maga után. Ajánlom mindenkinek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. december 6.

hugsandcups

2021. július 26.

Személy szerint a citromfüves verzió jobban bejön, de érzetre és hatásra ez is ugyanolyan jó és kellemes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. július 26.

blllm

Bőrtípus:  -
2021. július 13.

Első körben a PROVANCE-I CITROMFŰVESET használtam utána miután elfogyott gondoltam kirpobálom és akár csak a Citromfűves változatott ezt is imádom nekem kicsit édes az illatta de ennek ellenére nagyon jó termék.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. július 13.

Honeyhair

2021. március 7.

Mostanában több Organic Shop termékkel is befürödtem, de ez a testradír szerencsére nagyon jó! A radírozó hatása kellően erős, a cukorszemcsék nem olvadnak el hamar, így elég hosszan lehet velük radírozni. Igen sűrű, krémszerű állagú, úgyhogy nem folyik le a bőrömről, ott marad, ahová kenem. Kellemes illatú, a bőröm finom puha, sima, ápolt marad utána.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. március 7.

Juccimo

2020. július 28.

Isteni illata van, jól radíroz, és nagyon gazdaságos: én hetente 1-2 alkalommal használom, és ahhoz képest, hogy milyen kevés kell belőle, és így milyen sokáig elég, az ára is nagyon kedvező.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. július 28.

tonic

Korcsoport:  -
2020. január 1.

2019.július 29.
Nagyon szuper! Szép összetevők, jó hatás,puha,hidratált bőr, finom illat,szép csomagolás, jó ár, ez kellene minden kozmetikumhoz..
Eredetileg a zöldet szemeltem ki,de végül ez lett,és nem bántam meg. Kár,hogy nem csavaros a kupakja,de ez eltörpül amellett,hogy mennyire jó termék. A szemcsék közepesek,és picit rajta is hagyom a börön kencét,többször átmasszírozva,hogy még puhább legyen a végeredmény. Mire feloldódnak a cukorszemcsék,isteni puha a bőröm.
Biztos,hogy fogok még venni,remélem nem tűnik el a boltokból. Maximálisan az öt csillag.
Up
Nagyon imádom azóta is,egyrészt a Body &Soul radírját azóta sem kaptam,de már nem is érdekel,sosincs a boltban... viszont ez szuper,nyári melegben a zöldet is kipróbálom majd,meg még a mangósat. Meg egy webshopban láttam fahéjasat,ami itt a boltokban nincs,lehet,hogy azt is kipróbálom. Szerencsére drága sem volt,olcsóbban vettem,akciósan,teljesen megérte. Mióta ezt használom,egyszer sem pattogott ki a bőröm a borotvától sem!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2020. január 1.

2019.július 29.
Up

Lillus96

2019. június 15.

A papayásat vagy a mangósat szerettem volna kipróbálni a nyárra, de azok elfogytak, így erre a narancsosra esett a választásom. Ebben sem csalódtam, finom illata van, és jól radíroz, köszönhetően a nagy cukor darabkáknak. Aki finomabb szemcsés testradírt keres, annak nem ajánlom, de én pont az ilyet szeretem, teszi a dolgát. Puha bőrt eredményez. Plusz pont, hogy natúrkozmetikum, valamint kiadós és az ára is jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. június 15.

Hidratálók: Sucrose, Glycerin

Cukor.  A bőrön alkalmazva vízmegkötő hatása van.

Glycerin h 0 0

Cetyl és stearyl zsíralkoholok keveréke. Zsíralkohol, melyet emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként (konzisztencia növelő) használnak a kozmetikumokban. A zsíralkoholoknak ellentétben a „normális” alkoholokkal (pl. ethylalcohol) nincs szarító és irritáló hatása a bőrre.

Enyhén sárgás színű, természetes zsír, melyet az Afrikában honos sheafából vonnak ki. Édeskés illatú, puha, krémes vagy kemény állagú is lehet. A kozmetikumokban kiváló bőrpuhító (emollient) összetevő és antioxidánsok (A-, E- és F-vitamin) gazdag forrása. A sheavaj ehető is, a kakaóvaj helyettesítőjeként néhány csokoládéban is megtalálható. Remek összetevő száraz, érzékeny bőr ápolására.

Édes narancshéj illóolaj. A CosIng szerint összehúzó, bőrkondícionáló és tonizáló hatású. Ezen kívül természetesen illatanyagnak is kiváló. Mint minden citrusfélével érzékeny bőrűeknek érdemes óvatosnak lenni az összetevővel.

Közepes erősségű felületaktív anyag és tisztítószer, ami samponok és kézmosószerek gyakori összetevője. Kozmetikumokban emulgeáló és sürítőanyagként használatos.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid. Piros színezőanyag.