Oriflame Giordani Gold Púderecset
Ár: | 2399 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: zdoreebaba, Módosítva: 2014. június 5.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | tanácsadónők | |
Kategória: | Ecsetek | |
Elegáns, visszatolható púderecset arcpirosítóhoz és púderhez.
Látom, hogy nem én vagyok az egyedüli, akinek nem vált be. Ajándékként kaptam, külsőre nagyon szép, tetszetős, de nagyjából ennyi, amit tud. Legalábbis nálam. Szomszédom viszont szuperül felviszi vele a bronzosítót, pirosítót - neki jól áll.

Nem rossz ecset, viszont nem vesz fel annyi terméket, mint amennyit elvárnék tőle.

Régóta használom. A Giordani Gold bronzosító gyöngyökhöz kaptam ajándékba és sokáig azokhoz használtam. Nagyon jól bírta, rendszeresen tisztítottam. Mindazonáltal azt gondolom, utazós ecsetnek a legjobb, nem hinném, hogy mindennapos használatra tervezték.

Büdös. De nagyon. Többszöri tisztítás, és alapos kiszárítás után is. Túl hosszú maga az ecset, nem elég tömör, nehéz vele bármit is felvinni (ha nem "tolom" ki teljesen, attól még a tömörsége nem változik...). Nem lekerekítettek a végei, picit mintha karcolna is. Szép, de én inkább használni szerettem volna és nem gyönyörködni a szépségében.

Még régebben vettem egyet ezer forint körül, akciósan. Van arany GG tükröm, szemüvegtokom, ecsetem stb. És gondoltam jól mutat majd mellettük, illetve egész kis elegánsnak hat, jó lesz táskába dobálós ecsetnek. Szerintem szép és jó érzés ezzel megigazítani napközben a sminkem.
De épp mostanában gondoltam rá, hogy a sima púdernek ami egész arcra megy, és az arccsontra kerülő csillámos holmiknak külön ecset kellene. Plusz nem merem ezt gyakran mosni, nehogy berozsdásodjon, szétessen vagy valami. A katalógusban teljes áron volt 2500 körül, viszont azt írták utoljára, és megjelent egy fekete változat is. Nem kicsit megörültem, amikor 500 forintos áron megláttam itt egy aranyat. :) Így már két darabbal rendelkezem.
A kettő nem teljesen ugyanolyan, az enyém sárgásabb arany, amit vettem, az pedig fehéresebb arany. És a közepüknél lévő vastag arany csík is vékonyabb azon, amit itt vettem. Nyilván eredeti mindkettő, de érdekes, hogy ilyen nagy különbség van köztük. Sőt, az itt vásároltnak az ecset része is sokkal stabilabb.
Én viszont nagyon kedvelem mindkettőt. Nemcsak szép és praktikus, szerintem semmi gond nincs vele. Az anyagot is egész jól felveszi, lehet szabályozni mennyire tegye. Tisztítani sem nehéz, és puha, nem karcol, a szőre sem hullik. Az enyém ugyan kicsit kellemetlen illatú, de ki lehet bírni. Amit itt vettem, az nem olyan illatú. :D
Egyébként a múltkor olvastam, hogy ez univerzális ecset, nem pedig púderecset! Tehát azért ilyen hosszú elvileg, és azért "nyeklik-nyaklik". Az enyémek egyébként elég tömörek is, magyarán semmi bajom velük, szeretem őket. Még azt is, hogy nem teljesen ugyanolyan a kettő, így meg tudom őket különböztetni (gondolom hosszabb idő eltelt a vásárlások között és azért különböznek kicsit).
A lényeg: én szinte mindenre tudom használni, merthogy univerzális. Használom kőpúderhez, porpúderhez, pirosítóhoz, sminkgyöngyökhöz (pl. az Avon pirosító- és bronzergyöngyeihez, bár azokhoz nekem egy másik ecset jobban bevált, de ezzel természetesebb a végeredmény.), highlighterhez, mindenhez.
Az egész arcomra a púder, a pofimra a bronzosítót és még a szemöldököm alá is néha.
Sőt, kontúrozni is szoktam vele!
Nincs vele semmi baj, tökéletesen be lehet állítani, hogy mit akarunk és milyen ecsetre van szükségünk. Úgy értem vissza lehet tolni használat közben is (ki mondta, hogy nem), ha például csak egy kevés látszik az ecsetnek a szőrös részéből, akkor ugye tömörebb és nem nyeklik-nyaklik.
Véleményem szerint tényleg univerzális, és jó is. Nem profi, de a célnak tökéletesen megfelel!

Sőt, kontúrozni is szoktam vele!

Az első púderecsetem volt, ajándékba kaptam. Nem a legjobb minőségű, nem tömött és a púdert sem egyenletesen viszi fel. Találtam ennél jóval olcsóbb és jobb ecsetet és hamar le is cseréltem, azóta csak dísz az ecseteim között mert szinte használhatatlan.

Elegánsnak elegáns, de max arra jó, hogy a polcomon heverő porcelándíszeket portalanítsam vele.... púdert felvinni normálisan lehetetlen... kuka.

Reménykedtem benne, hogy jó minőségű ecsetet fogok kapni a csomagban, de csalódnom kellett. Majdnem ugyanolyan kemények és műek a szálai, mint a Rossmann-os púderecsetemnek. Tartása sincs, nem elég tömött, így inkább pirosításra használom néha. Egyetlen pozitívuma, hogy összecsukható, így utazásnál nem koszolódik és törnek meg a szálai. Sajnos a külcsínre többet adtak, mint magára a termék minőségére.

Én is pirosításhoz használom, de nem azokon a napokon, amikor fontos, hogy jól nézzek ki. Avon-tól ilyenben nem is várnék minőséget. Nekem is az tetszett csak benne, hogy összecsukható, így jó az utazós neszeszerbe.

Elég gagyi, de pirosításhoz lehet használni, én pénzt nem adnék ki érte mert szerintem elég rossz minőségű... szerencse, hogy ajándékba kaptam