Oriflame

Ár:   1799 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: zdoreebaba, Módosítva: 2015. szeptember 4.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   tanácsadónők
Kategória:   Ecsetek

Lekerekített végű púderecset, amely megkönnyíti a púder felvitelét az arcra vagy a testre.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

zdoreebaba

2022. január 15.

Egy időben használtam púder felviteléhez. Kegyetlenül porolja a festéket, extrémen hullik a szőre és tisztítást követően olyan büdös mint egy borz. Ráadásul annyira durvák a sörtéi, hogy szúrja, irritálja a bőrt. Nem vagyok elégedett. Likvidáltam.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. január 15.

Gica81

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2020. július 20.

Régebbi szerzeményem a márkától. Nem használtam túl sokat, így nem is volt miben tönkre menjen, de sajnos a napokban azt tapasztaltam, hogy erősen elkezdett hullani és töredezni a sörte.
Az a pár alkalom amikor használtam, akkor jól működött.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. július 20.

Az a pár alkalom amikor használtam, akkor jól működött.

Yeliz

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2018. július 4.

Szúr, hullik és kellemetlen használni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. július 4.

Szúr, hullik és kellemetlen használni.

Whosthatfitgirl

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. december 7.

Legjobban három szóval tudnám jellemezni: iszonyú, borzasztó, rèmes...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. december 7.

Legjobban három szóval tudnám jellemezni: iszonyú, borzasztó, rèmes...

szofiaa

2017. február 6.

Kissé szúrós, emiatt cseréltem le, pedig sokáig használtam.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. február 6.

Kissé szúrós, emiatt cseréltem le, pedig sokáig használtam.

laura711

Bőrtípus: Zsíros
2017. január 27.

Szúrós, a szálai ki álnak oldalra és össze ganajodnak és hullik.Olyan minta valami ócska műszálas lenne.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. január 27.

agi2005

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. augusztus 17.

Én pírosítani szoktam vele annak jó

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2016. augusztus 17.

Én pírosítani szoktam vele annak jó

Ariel001

2016. augusztus 4.

Az ecset kimondottan büdös amikor víz éri főleg, több mosás után is fekete színt ereszt, a szálai szúrnak...katasztrófa az egész...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. augusztus 4.

FKingu

2016. május 15.

Azért az elnevezés egy vicc, hogy professzionális.... Átlagos ecset, nem puha, de így legalább nem visz fel sok púdert, a tisztítást viszonylag jól bírja.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. május 15.

danyadi77

Bőrprobléma: Bőröregedés
2016. május 15.

Nekem nem jött be. Még megvan egy nagyon régi (még bordó nyelű) Oriflames púderecsetem (ami több éves rendszeres használat és mosás mellett tökéletesen teljesít). Ahhoz képest ez sajnos sehol sincs. Sokkal kisebb és kevésbé tömör a feje, már már inkább pirosító ecsetnek jó ez, de annak meg talán nagy. A fölös festéket szoktam leporolni vele.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. május 15.