Oriflame

Ár:   4999 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: pink sunrise, Módosítva: 2013. október 11.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   tanácsadónők
Kategória:   Ecsetek

5 ecsetből álló készlet minden női táska nélkülözhetetlen tartozéka, hogy bárhol és bármikor megigazíthassa sminkjét.

Az ecseteket egy stílusos, bőrhatású, felpattintható tokban helyeztük el.

Anyaga: poliuretán, etilén vinil-acetát, poliészter, vas, polirezin, természetes és nejlon sörték.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Coffee123

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2020. január 3.

A szemhéjpúderecset és a szemöldökecset használható, a többi kuka.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2020. január 3.

A szemhéjpúderecset és a szemöldökecset használható, a többi kuka.

Tardie

2016. április 13.

Nem lehet velük normálisan dolgozni... A szőr hullik a pirosító és a púderecsetből, nem elég tömöttek... Kidobott pénz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. április 13.

Nyufika

2015. július 17.

Nem rossz, de nem is olyan jó. Még ajándékba kaptam évekkel ezelőtt. A pirosító és púderecsete valóban karcolja az arcot, valamint így évek után nekem össze-vissza állnak a szálak, sprődek és a szőrét is hullatja mindkettő (pedig nem is használtam őket gyakran, pláne nem minden nap és olyan sűrűn sem tisztogattam őket). A kis pufi szemfesték ecsetét én is szeretem, azt használom leggyakrabban. A tok szép és strapabíró. Az árát megszolgálta, de köszönő viszonyban sincs egy minőségi ecsettel egyik sem. Inkább azoknak való akik még kezdők vagy ritkán sminkelnek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. július 17.

IgazZsuzsi

2015. május 27.

A púder és a pirosító ecset használhatatlan, ha próbáltál már minőségibb ecsetet. Iszonyatosan szúrósak. A pufi és a lapos ecset tényleg használható belőle, de a "tus" vagy "rúzs" ecsetet nem értem. Tusnak vastag, rúzsnak vékony.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. május 27.

pink sunrise

2015. április 15.

Meglepően jó minőségű ecsetek,pozitív csalódás:)És ha figyelembe vesszük hogy az 5 ecset kb 2500 ft volt.....és ráadásul jó az ecset tartó is....Utazáskor csak egy alapozó ecsetet kell mellé dobni,és minden megvan ami kell:)

Update: Már régen írtam a fenti véleményt,azóta minőségi ecseteim vannak,és azokhoz képest szúrósnak éreztem a púder ecsetet és a pirosító ecsetet,,azokat el is ajándékoztam kevésbé érzékeny bőrű barátnőmnek,,de pl a szemre való pufibb escetet azóta is szívesen használom,puha és jó vele dolgozni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. április 15.

Marababa

Korcsoport:  -
2015. február 15.

Azért adok rá hármast, mert az öt ecset közül kb. kettő tényleg nagyon jó, a többi vacak.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2015. február 15.

csurienci

2013. november 3.

Zseniális.Elég rég megvannak,nagyon jó az anyaguk,a tok is szuper,nagyon könnyen és szépen lehet veluk dolgozni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2013. november 3.