Körömlakkok, lemosók

4.7
Hozzáadva 2020.05.22.by

Mara

9 ml és 18ml

Speciális gumis alaplakk, amely biztosítja a rugalmas köröm és a rugalmatlan fedőlakk közötti biztos kötést. Ezzel megelőzhető a lakk repedése, leválása, akár két héten át.

2022.11.16. 13:40

Szerintem nem jobb, mint a kb. 600 forintért kapható Moyra dinnyés alapozó, és kb. annyit is tud. Ezért négy csillagot adnék, de elszínezi a körmömet, így csak 3-at kap.

2020.06.17. 18:28

Kell hozzá egy jó fedőlakk, de azzal együtt egy hetet is kibír a lakkom, ami eddig egyetlen alap- vagy fedőlakkról se volt elmondható. A körmeim közel sem töredeznek be annyira, mint e nélkül, egyedül a besárguláson nem segített, de ennyi pozitív tulajdonság után elnézem neki, újravevős lesz.

2018.09.27. 07:36

Nagyon megbízható alaplakk, ami nekem eddig majdnem minden lakkom tartósságát meghosszabbította. Ruganyos-gumis réteget képez a körmön, ami a rugalmasabb lakkokkal nagyon jól passzol és tartósságot ad. Emiatt szerintem lemosni kicsit nehezebb, csak acetonossal jön le. A kemény-rideg lakkokkal ez nekem nem volt kompatibilis. Egyetlen hátránya, hogy a gumis rétegnek köszönhetően lehúzható alaplakként is funkcionál (legalábbis nekem), és van, hogy nem várja meg, míg leszedném:) De egy hetet nekem simán bírnak ezzel a lakkjaim, már amelyikkel kompatibilis.

2017.06.21. 17:59

Mára csak ez az egy alaplakkom maradt, ami nálam nagy szó :)Hat-hét napot is kibír vele szinte mármelyik lakk (persze fedőlakkal).

2017.04.16. 20:31

Én nem szeretem annyira, mert elég lassan szárad és nem vettem észre, hogy meghosszabbítaná a lakkozásom élettartamát, de egynek elmegy. Szívesebben használom az Eveline 8 in 1 erősítőjét alapnak.

2017.03.31. 11:13

Az eddigi legjobb alaplakk, amit használtam. Heteken át nem tart, az túlzás, de plusz 2 napot sértetlenül bírt a lakkom úgy, hogy a körmöm szó szerint papírszerűre volt vékonyodva. Általában 3, max 4 naponta lakkoztam, de ezzel 5 napra tolódott ki.