Hajápolók

Paul Mitchell Super Strong Hajszerkezet Erősítő Hajápoló Spray

4.2
Hozzáadva 2014.02.24.by

steinelektra

Hajon hagyható, ápoló spray, kémiailag kezelt, károsodott vagy gyenge, ill. vékonyszálú hajra. Már az első alkalmazás után közel 60%-kal erősebb hajszálakat eredményez. Fényvédőt tartalmaz, alacsony pH értékének köszönhetően (pH 4,5) segíti a színanyagok bezárását, ezzel tartósabb színt és fényesebb, selymesebb hajat eredményez. Tengeri alga és ásvá-nyi kivonatok, növényi protein és különleges szilikonok kom-binációja: egy tökéletes, hajon hagyható, haj- és hajvég ápoló termék.

2020.03.04. 21:39

Nem mindenkinek jön be... Nekem ez nem talált, klasszikus szilikonos tünetek jöttek vele: pár használatig szép, utána egyre gagyibb állagú lett a hajam. Vékony szálú, festett - nem szőkített - hajam van. Szulfátmentes samponnal ez a spray pokol volt, erősebb (normál) samponnal valószínűleg nem okoz problémát a termék, de az meg túl erős a hajamnak.

2019.04.04. 06:42

2 hónapja használom vékony szálú, szalonban festett, hosszú hajamra. Mivel korábban melírozva volt, most meg rézvörös vagyok, az eleve szárazabb hajvégeim kifésülése nehezen ment. Hetente kétszer használom fodrászom tanácsára, és már 1 hónap után éreztem, hogy sokkal könnyebb kifésülni a hajamat. Az ára húzós, viszont alig fogyott belőle, szerintem egy évre tuti elég lesz. Én biztosan újra fogom venni, sőt, anyukámnak is tervezek beszerezni egyet.

2017.01.07. 05:20

Korábban nem találkoztam a márkával, de a 60%-kal erősebb haj ígérete vonzóvá tette számomra. Tisztában voltam vele, ez nyilván költői túlzás :) karira kit-ben kértem a samponnal és a balzsammal. Úgy is húzós, kb 5000Ft a három kis kiszerelés együtt, de akinek vacak, hulló és kevés a haja, meg van egyéb problem bőven, annak több száz termék kipróbálása után marad az, hogy bevállal valami komolyabb cumót. 3 alkalommal használtam, 2* szoktam samponozni, utána balzsam, majd amikor leveszem a fejemről a törcsit, jön ez. Az illata finom, a hajam lényegesen könnyebben kifésülhető - amíg nedves, addig csak nagyfogú fésűvel, de így is érezni a különbséget. Még nem merem elkiabálni, de mintha kevésbé hullana..Picit gondban vagyok, mert nem tudom, a sok szilikon működik-e ilyen jól, vagy a benne levő egyebek? a lényeg, hogy eddig tetszik. Nem érzem erősebbnek a hajam fikarcnyit sem, de ha csökkenti a hajhullásom tartósan, akkor már nagyon boldog leszek. Persze, erősebb hajra vágyom, ha ez a kettő együtt megvalósul, akkor venni fogom a nagy kiszerelést is zokszó, max kis fogszívás mellett.Egyelőre illatos, jól kezelhető, kicsit kevésbé hulló haj az eredmény. De ezt eddig más, szilikonmentesek is tudták hozni, remélem a tartós használat meghozza majd a gyümölcsét. Előlegbe 4, és most esett le, évek óta szilimentes baleákat használok. Nincs szilikonfóbiám, szóval, ha ez kell a hajamnak, zabálja csak, csak legyen erősebb és ne hulljon már, alig van a nyomiból:DMajd jövök ápdéttel.

Utoljára szerkesztve: 2013.09.28. 18:55 - 2013.09.02. 20:06

Eddig minden vendégemnek bevált, nekem is:)Update: szanaszét szőkített póthajamat mindennapos használat mellett két hét alatt helyretette, pedig már azt hittem vághatom ki a kukába. Ha nem látom nem hiszem el....Ez tényleg csodaszer.

2012.02.13. 12:30

A legjobb hajápoló spray, amivel valaha találkoztam. Táplálja a hajat, könnyen fésülhetővé teszi és nem nehezíti el.