Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
steinelektra
Hajon hagyható, ápoló spray, kémiailag kezelt, károsodott vagy gyenge, ill. vékonyszálú hajra. Már az első alkalmazás után közel 60%-kal erősebb hajszálakat eredményez. Fényvédőt tartalmaz, alacsony pH értékének köszönhetően (pH 4,5) segíti a színanyagok bezárását, ezzel tartósabb színt és fényesebb, selymesebb hajat eredményez. Tengeri alga és ásvá-nyi kivonatok, növényi protein és különleges szilikonok kom-binációja: egy tökéletes, hajon hagyható, haj- és hajvég ápoló termék.
2020.03.04. 21:39
Nem mindenkinek jön be... Nekem ez nem talált, klasszikus szilikonos tünetek jöttek vele: pár használatig szép, utána egyre gagyibb állagú lett a hajam. Vékony szálú, festett - nem szőkített - hajam van. Szulfátmentes samponnal ez a spray pokol volt, erősebb (normál) samponnal valószínűleg nem okoz problémát a termék, de az meg túl erős a hajamnak.
2019.04.04. 06:42
2 hónapja használom vékony szálú, szalonban festett, hosszú hajamra. Mivel korábban melírozva volt, most meg rézvörös vagyok, az eleve szárazabb hajvégeim kifésülése nehezen ment. Hetente kétszer használom fodrászom tanácsára, és már 1 hónap után éreztem, hogy sokkal könnyebb kifésülni a hajamat. Az ára húzós, viszont alig fogyott belőle, szerintem egy évre tuti elég lesz. Én biztosan újra fogom venni, sőt, anyukámnak is tervezek beszerezni egyet.
2017.01.07. 05:20
Korábban nem találkoztam a márkával, de a 60%-kal erősebb haj ígérete vonzóvá tette számomra. Tisztában voltam vele, ez nyilván költői túlzás :) karira kit-ben kértem a samponnal és a balzsammal. Úgy is húzós, kb 5000Ft a három kis kiszerelés együtt, de akinek vacak, hulló és kevés a haja, meg van egyéb problem bőven, annak több száz termék kipróbálása után marad az, hogy bevállal valami komolyabb cumót. 3 alkalommal használtam, 2* szoktam samponozni, utána balzsam, majd amikor leveszem a fejemről a törcsit, jön ez. Az illata finom, a hajam lényegesen könnyebben kifésülhető - amíg nedves, addig csak nagyfogú fésűvel, de így is érezni a különbséget. Még nem merem elkiabálni, de mintha kevésbé hullana..Picit gondban vagyok, mert nem tudom, a sok szilikon működik-e ilyen jól, vagy a benne levő egyebek? a lényeg, hogy eddig tetszik. Nem érzem erősebbnek a hajam fikarcnyit sem, de ha csökkenti a hajhullásom tartósan, akkor már nagyon boldog leszek. Persze, erősebb hajra vágyom, ha ez a kettő együtt megvalósul, akkor venni fogom a nagy kiszerelést is zokszó, max kis fogszívás mellett.Egyelőre illatos, jól kezelhető, kicsit kevésbé hulló haj az eredmény. De ezt eddig más, szilikonmentesek is tudták hozni, remélem a tartós használat meghozza majd a gyümölcsét. Előlegbe 4, és most esett le, évek óta szilimentes baleákat használok. Nincs szilikonfóbiám, szóval, ha ez kell a hajamnak, zabálja csak, csak legyen erősebb és ne hulljon már, alig van a nyomiból:DMajd jövök ápdéttel.
Utoljára szerkesztve: 2013.09.28. 18:55 - 2013.09.02. 20:06
Eddig minden vendégemnek bevált, nekem is:)Update: szanaszét szőkített póthajamat mindennapos használat mellett két hét alatt helyretette, pedig már azt hittem vághatom ki a kukába. Ha nem látom nem hiszem el....Ez tényleg csodaszer.
2012.02.13. 12:30
A legjobb hajápoló spray, amivel valaha találkoztam. Táplálja a hajat, könnyen fésülhetővé teszi és nem nehezíti el.