Purito

Ár:   2890 Ft   Kategória:   Egyéb
Kiszerelés:   51 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   Pattanások (acne)

A krémet feltöltötte: javi, az összetevőket feltöltötte: juditkaa70, Módosítva: 2020. július 6.

Kiszerelés:   51 db
Lelőhely:   online
Kategória:   Egyéb
Bőrprobléma:   Pattanások (acne)

Ez egy multifunkciós hidrokolloid tapasz, amely diszkrét fedést, védelmet biztosít, gyulladásgátló hatásával megnyugtatja a bőrt a kezdődő pattanások esetén, segít a fehér komedókban felgyűlt faggyú felszívódásában, valamint felnyílt pattanások esetén a sebkezelésben, hegmentes gyógyulásban is.

Borostyan

Tavasztunder

2023. június 8.

Legjobb pattanás-tapaszom eddig!
Ez az egyetlen, ami valóban kiszív valamit reggelre.
Nyugtat, gyógyít, csitít, imádom!
Újra fogom venni, az biztos.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. június 8.

Legjobb pattanás-tapaszom eddig!
Ez az egyetlen, ami valóban kiszív valamit reggelre.
Nyugtat, gyógyít, csitít, imádom!
Újra fogom venni, az biztos.

Queen16

Bőrtípus: Zsíros
2023. május 9.

Nem légszükségletű de maszkok közül a patti tapaszok azért mindig jó ha lapul a skin care fiókomban.
Ár érték arányban jó sok van benne és szép az összetevője.
A méretek lehetne még benne egy kisebb is de elmegy.
Pl reggeli készülődésnél anyira igazgattam a hajszálam hogy véletlen bele kaptam a pattanásomba és vérzett, ezt tapasztottam oda és sminkeltem ki magam, nap végéig ki bírta, és még védte is azt a területet így tényleg jol jön.
Senki nem mondaná meg hogy ott van mert vékony, és tökéletesen ileszkedik a bőrhöz. Ha nem muszály és nem történik ilyen kis baleset, csak este szeretem használni és néha nyúlok hozzá ha van egy fehér tetejű gyulladt pattim. Jobban is kiszedhetné a trutyit a gyulladást így egy csillagot levonok szigorúan, de hacsak nem találok ettől jobbat újra fogom rendelni ha elfogy. :) sokáig elég!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. május 9.

Ár érték arányban jó sok van benne és szép az összetevője.
A méretek lehetne még benne egy kisebb is de elmegy.

bernadettu

2023. január 3.

Pozitívum, hogy jó sok tapasz van benne, de sajnos egy nem mindig elég 1-1 pattanásra, a cosrx terméke valahogy jobban kiszedi a gyulladt részt, szóval ha elfogy, inkább ahhoz térek vissza. Arra jó, hogy védi a pattanást a további szennyeződésektől és csökkenti valamelyest a gyulladást.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. január 3.

Yayoi11

2022. április 1.

Már a második csomaggal használok belőle, szerintem enyhébb tapasz mint a cosrx terméke, inkább nappalra használom amikor egy nagyon gyulladt patim lesz. Szépen nyugtat, inkább a gyógyulós időszakban tapasztom fel. Jól ragad, a napot kibírja az arcomon még ha piszkálom is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. április 1.

Esztrrr

2022. március 30.

Mindenkinek áradozok róla, mert nekem ettől jobb patti tapasszal még nem volt dolgom, pedig már 3-4 félét kipróbáltam. Többször viccelődtem azzal, hogy köszönő levelet fogok írni a gyártónak, mert ez egy CSODA. Régen volt, hogy egy komolyabb gyulladt pattanással 2 hetet is elszenvedtem, nyomkodtam, sebes lett, stb... Ez most max 3 nap. Szerintem ár-érték arányban is tökéletes, mert oké, hogy 3000 körül van egy csomag, de 51(!) db tapasz van benne. 2 csomag kisebb, 1 csomag nagyobb méret, újrazárható csomagolásban.

Használata: megtisztított száraz arcbőrre kell tiszta kézzel (én fertőtlenített szemöldökcsipesszel szoktam) felhelyezni. Általában éjszakára használom, de ha nagyon gáz a helyzet, napközben az irodában is rajtam van (már 3-4 óra alatt is szed ki belőle). Konkrétan alig várom mindig, hogy levegyem a tapaszt, hogy rácsodálkozzak, mennyi cuccot szedett ki az arcomból .. :D tudom kicsit beteg vagyok. Vállalom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. március 30.

oorsiii

2022. január 14.

Nem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz. Persze függ attól hogy a pattanás milyen fázisban van, de ha már van fehér része, akkor valóban kiszívja belőle a cuccot, ami nagyon durva. Olvastam korábban hogy ezt csinálja de nem akartam elhinni. Viszonylag drága, így kipróbálok mást is, de ha olcsóbb lenne tuti nem váltanám le.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. január 14.

sztikke

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. február 12.

Nem rossz, picit nyugtatja a pattikat, de a Wishtrendes hidrokolloidos tapaszok jobban bejöttek nekem. Lehet, hogy 1 tapasz nem elég, és ha mondjuk hármat használtam volna egymás után a pattira, akkor hatásosabb, de annyit nem akartam egy pattira elhasználni, pláne, hogy mostanában a maszkordás miatt sokkal több pattim van egyszerre.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. február 12.

kepszakadas

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2021. január 27.

Hú, sokat vacilláltam a Purito és a Cosrx tapaszai között, végül ezt vettem meg elérhetőség miatt (besétáltam a Tinamuba és levettem a polcról), szóval rendelni sem kellett. Szerencsére nincs olyan sok pattanásom, viszont ami néha előbújik, azt 8-10 óra alatt rendbe is hozza, kiszívja belőle azt az undi valamit, és lelapítja, megnyugtatja a bőrt.
Nekem működik, tűzoltásnak abszolút jó megoldás, alig látszik, mikor fent van és cserébe nem is nyúlkálok oda annyiszor. Véd a kezemen lévő baciktól, amíg a gyulladt bőrt gyógyítja. Szuper, ajánlom mindenkinek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. január 27.

n.niki

Bőrtípus: Zsíros
2021. január 23.

Nagyon elégedett vagyok vele! Amikor érzem, hogy jön egy pattanás, előbb egy dm-es szalicilsavas tapaszt rakok rá, amitől megérik a pattanás. Következő alkalommal már ezt rakom rá, hogy kiszívja a fehér trutyit belőle.
Egyszer az állam alatt a nyakamon volt egy bődületesen nagy pattanás. Az előbb említett eljárással kezeltem. Ennél az egy esetnél a nagyobb méretű purito tapasz 3 - ismétlem, három - óra alatt összegyűjtött mindent!
Egyébként általában egy éjszaka alatt teljesen megszívja magát és lemegy a dudor is reggelre, már csak az enyhe pirosság marad a helyén.
Szeretem, hogy 2 méret van belőle és a kisebből van több. Ráadásul egy csomagban 51 darab van, ami rengeteg, mindezt 2700 forintért vettem (Tinamun rendeltem).

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. január 23.

lejlova

2020. szeptember 8.

Nekem rengeteget segít ez a cucc. Gyulladtabb pattanásokra teszem éjszakára, szépen kihúzza belőle reggelre a cuccot és összehúzza a bőrt. Szépen gyógyul utána a heg. Azért is jó, mert nem piszkálom, nem kell kinyomnom, nem viszek bele piszkot. Szeretem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. szeptember 8.

Antioxidánsok: Asiaticoside

Az asiaticoside az ázsiai gázlóból, vagy más néven a gotu kolából kivont terpenoid. Hatásos antioxidáns, elősegíti a kollagénszintézist és eszerint a tanulmány és eszerint a tanulmány szerint kollagéntermelést serkentő tulajdonsága révén sebgyógyító hatása is van.

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló hatású összetevő. E szerint a tanulmány szerint kollagéntermelést serkentő tulajdonsága révén sebgyógyító hatása is van.

Különféle növényekből (jellemzően a az ázsiai gázlóból, vagy más néven a gotu kolából) kivont triterpene-féle. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló és stabilizáló hatású (javítja összetevők vagy készítmény stabilitását és eltarthatóságát) összetevő. E szerint a tanulmány szerint antioxidáns, gyulladáscsökkentő és kollagéntermelést serkentő tulajdonsága révén sebgyógyító hatása is van.