Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

4.5
Hozzáadva 2023.09.04.by

im

30 ml, 100 ml és 200 ml

91,3%-os koncentrációban, vízmentes formulában tartalmazza a kínai csüdfű gyökerének kivonatát, melynek antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása is van. A gél típusú tonik gyorsan beszívódik, intenzíven hidratál, és erősíti a bőrt. Illat- és színezékmentes.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.04.10. 20:10

Új vagyok a tonerek, meg alapvetően a kbeauty világában. Eddig én magam is feleslegesnek gondoltam, de amióta kipróbáltam ezt a terméket teljesen máshogy állok hozzá. Reggel és este is stabil lépés a tisztítást követően. Sokkal szebb az arc összképem azóta. Először egy 30 ml-est próbáltam, de azóta megvettem a 200 ml-es kiszerelést is.

Utoljára szerkesztve: 2025.04.08. 19:23 - 2025.04.08. 17:22

Megtisztított arcbőrre viszem fel, puhává és simává varázsolja azt pillanatok alatt. Sokkal jobb a további szérumot/krémet felvinni. Reggel-este használom, ajánlom! Nem ismerek jobb tonert ennél.

2025.03.09. 11:31

30 ml-es változatot rendeltem és párszor már használtam - szeretem, nem is kérdés. Száraz és vízhiányos a bőröm, így minden extra hidratálás, főleg amire utána még lehet stabilan építkezni (szérum, hidratáló, fényvédő), nálam 5 csillag. Próbáltam már ezt a toner-t, majd utána az ampullát és a végén hidratáló krémet, mint nagyon minimalista esti rutint és tökéletesen bevált. Ugyan mindig kerülnek új, "kell nekem"-termékek a radaromra, ezért is örülök a 30 ml-es kiszerelésnek, de amit tud és amit csinál, az alapján biztosan újravevős lehet. Sminket egyáltalán nem használok, a bőröm még a gondolatát sem tolerálja, így nem tudom, h. smink alatt hogyan viselkedik.

2025.02.04. 10:48

Én nagyon szeretem nekem hiába hogy drágább elég sokáig elég. Ez volt az első toner amit elkezdtem használni és arckrém alá plusz hidratálásnak nekem tökéletes. Külön teccik,hogy nem egy vízes formulája van.

2025.01.28. 09:56

Nagyon szeretem. Szettben vettem és egy percig nem bánom. Száraz bőrűként hidratálás miatt vásároltam meg és őszintén, eddig a tonerek nem igazán voltak a kedvenceim, sőt, fölösleges dolognak tartottam. Fantasztikus csalódás volt, konkrétan leesett az állam. Szívből ajánlom, egy hét után már láthatóan élettel telibb lett az arcbőröm. Hozzáteszem, hogy használom mellé a Moisture krémet, a Mist Tonert, és az ampullát is, valamint 2-3 naponta a Deep arctisztítóját (neeeem.neeeeem kicsit sem vagyok márkahű...) szóval lehet hogy ezek együttesével hat csak igazán, nem tudom. Viszont azt tudom, hogy a bőröm plusszba még érzékeny is, AHA savas lemosás után vérvörös a bőröm, és ha utána ezt kenem, akkor 3-4 perc után olyan szinten megnyugtatja a bőröm, hogy el is felejtem, hogy a rutinomnak még vannak további lépései is :D Nagy csillag! Hatalmas! Újravevős, nem akarok más hidratálós tonert még kipróbálni sem. Na jó de. Szóval nagyon ajánlom!

2025.01.14. 12:03

Szuper volt, hidratált, de nem értem a hypeot, csak ezért a 4 csillag. Tette a dolgát, de ennyi pénzért semmi extra.

Piactér

Több mutatása