Sminkek arcra

4.8
Hozzáadva 2020.09.23.by

Sterc

7,5 ml

Egy könnyű, hosszantartó folyékony pirosító, mely gyönyörűen eggyé válik a bőrrel, hogy egy finom, egészséges üdeséget kölcsönözzön annak.

12 árnyalatban, matt és fényes kivitelben kapható.

$20-tól

2025.04.05. 16:53

"worth" van meg ami egy meleg rózsás árnyalat, nagyon kevés kell belőle, nem nehéz eldolgozni és tartós, de nem kezdőbarát, elég könnyű túltolni

Utoljára szerkesztve: 2025.03.28. 15:32 - 2025.03.27. 15:42

Hope arnyalatot vettem meg a teljes méretetben. Tudtam, hogy a pigmentáltsága nagyon erős, így egy mini pötty is elég mindkét orcára. Kézháton szoktam ecsettel eldolgozni, így viszem fel és még így is sokszor elérem a "blush blindness" hatást. 🤣 A szín tökéletesen illeszkedik az arcomhoz. Egész nap fentmarad. A mennyiség pedig ilyesztően sok 😄, ahhoz képest milyen kevés kell belőle. Igazi ikonikus darab, amit sok márka lemásolt.

Utoljára szerkesztve: 2024.11.09. 21:04 - 2024.11.08. 10:54

Természetesen a nagy hype miatt vettem meg először a Hope árnylatot, de néhány használat után rá kellett jönnöm, hogy ez a termék valóban megérdemli azt a sok jó szót, amit a social media oldalakon ejtenek róla. Azóta büszke tulajdonosa vagyok a Happy színnek is, de egy következő Sephora látogatás során biztosan új árnyalat kerül majd a kosaramba. Tartós, ultra pigmentált, az állaga nagyon kellemes, könnyű eldolgozni. Ódákat tudnék zengeni róla.

2024.10.29. 15:19

Egyszerűen imádom! Gyönyörű, üde színt kölcsönöz a bőrömnek, könnyű eldolgozni, nagyon pigmentált, így nem is tudom mikor fog elfogyni. Nálam abszolút kedvenc, a Hope árnyalatban van meg.

2024.05.11. 19:22

Azt hittem megtaláltam életem pirosítóját, de sajnos nem:(. Nagyon elszomorít! Gyönyörű a színe, gyönyörűen pigmentál, de nekem egy óra múlva eltűnik az arcomról. Mindegy hogy sokat vagy keveset viszek fel belőle a végeredmény egy óra múlva ugyanaz. Semmi.

2024.05.08. 22:49

A bliss árnyalatban vásároltam meg, azóta is csak ezt a pirosítót használom. Szerintem nagyon sokáig ki fog tartani. Ecsettel és szivaccsal is szépen el lehet dolgozni, de igyekezni kell, mert viszonylag gyorsan szárad. Nagyon pici elég belőle egy hétköznapi sminkhez, de könnyen építhető. Plusz pont a csomagolásért. Ízületi problémákkal is könnyű használni, ki-be csavarni a kupakját.