Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
rokibalboka
Erős kámforos melegítő kenőcs, bemelegítő krém, kámfor, levendula, rozmaring, fahéj, gyömbér és paprika kivonattal. A fahéj, gyömbér és paprika kivonat jelentős, jótékony felmelegítő hatást eredményez. A természetes összetevők gyorsan felszívódnak, a kenőcs nem hagy zsíros filmréteget a bőrön.
Kiválóan alkalmas a spotolás előtti sportkrémként - bemelegítő krém - történő használatra, izomlazításra - izomlazító krém - illetve régóta fenálló ízületi és izom eredetű problémák enyhítésére.
2012.11.22. 18:21
Még nagymamám használt régen ilyen kámforos kenőcsöt. Én sportoláshoz használom, s nekem nagyon bevált, bár én az égető hatású krémeket szeretem. Árához képest kiváló, több összetevője is van ami az izmokra és ízületekre jótékonyan hat, nem csak éget és kész. Viszont nagyon éget, volt olyan, hogy foci meccs félidejében hideg vízzel öblögettem a lábam, mert túl sokat kentem a combomra a kenőcsből, s nagyon égetett. Szóval szerintem nagyon jó bemelegítő krém a refit opodeldok melegítő kenőcs, de csak annak aki a nagyon meleg, égető sportkrémeket szereti.
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.