ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Rosmarinus Officinalis (Rosemary)

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Rozmaring. A kozmetikumokban levelének, virágának és szárának a kivonatát, vizes főzetét és olaját egyaránt használják. A CosIng besorolása szerint az olaj maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése) és illatanyag, míg a kivonat tonizáló, frissítő és fertőtlenítő hatású. Paula Begoun szerint a rozmaring kivonatban lévő aroma komponensek irritáló hatásúak.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.