Hidratáló krémek

4.1
Hozzáadva 2019.02.04.by

VitaHelp

50 ml és 200 ml

A Regulat Skin Energy Mousse egy arc-, dekoltázs- és bőrápoló hab, mely segíti a bőr öngyógyító folyamatait, a Regulatesszencia® és a Hyaluron egyedülálló együttesének köszönhetően.

• növeli a sejtek energiáját minden bőrsejtben, a tartós öregedés elleni hatás érdekében
  • szabályozza a bőr hidratáltságát és zsírtartalmát
  • védelmet biztosít a foto-oxidatív stresszel és más környezeti hatásokkal szemben (pl. UV-sugárzás)
  • a száraz bőrt ismét rugalmassá varázsolja

Normál, száraz, rendkívül száraz és erősen igénybe vett bőrre is használható. Neurodermitis, pikkelysömör és ekcéma esetén kísérő terápiaként alkalmazható.

Mentes tartósítószerektől, paraffinoktól, sugárzástól, kőolajtermékektől, szilikonolajoktól, GMO-tól, szintetikus festékektől, nanotechnológiától, ftalátoktól, DEA-tól. Dermatológiailag tesztelt.

8388 Ft és 16 088 Ft-tól

2020.10.01. 16:32

Aránylag jól hidratál, de nekem sajnos nem vált be igazán.

2019.02.11. 23:07

Tesztelésre kaptam, kíváncsi voltam hogy fog szuperálni. A nagyon erős illata miatt nem szívesen használom arcra, de kipróbáltam oda is. Jól hidratál viszont hagy egy zsíros réteget a bőrömön ami zavaró. Az extrémen száraz kezeimmel viszont csodát művelt! Bekenem vele éjszakára és reggelre már vajpuhák lesznek! Tetszik a táskabarát a mérete és a hab formulája is, nekem bevált.

2019.02.04. 14:20

Tesztelésre kaptam és már csak a borsos ára miatt is nagyon kíváncsi voltam, hogy mivel tud többet egy átlagos hidratálókrémtől. A csomagolása nem túl meggyőző, nem venném le magamtól a polcról. Amit ígér és mond a mentességéről, az már jobban felkelti az érdeklődésem. Sajnos a problémás bőrömre pozitív hatással nem volt. Az illata nekem nagyon erős, ettől nem szívesen kenem az arcomra. A hab formulája tetszik, viszont nehezen veszi be a bőröm, zsíros hatású marad és gyorsan kifényesedik utána.

2019.02.04. 12:17

Tesztelésre kaptam a terméket,amit nagyon köszök.Hetek óta tesztelem,száraz,vízhiányos a bőröm.A termék állagát tekintve elsőre,(és sokadjára is) borotvahabra emlékeztet,és van egy kis illata is,ami gyorsan múlik.Az arcon szépen elosztható,elég gyorsan be is szívódik,nem ragad,de az arcom fényes marad.Alapvetően ez nem zavar,mert kerül még rá más réteg.A fizikai fényvédőmmel együtt inkább ásványi alapozót használok utána,és szépen lehet dolgozni vele.Jó kis termék,és a rendszeres használat mellett is még jócskán van a 75 ml kiszerelésű flakonban.

2019.02.04. 09:51

Tesztelésre kaptam ezt a terméket. Nagyon tetszik a kiszerelése mert könnyen adagolható az állaga is jó olyan habos könnyű krém.Kb. olyan 1,5 hónapja használom nekem bevált.Nekem kombinált,zsíros arcbőröm van de számomra is jó kis terméknek tűnik.Könnyen beszívódik az illata finom nem hagy ragacsos érzést a bőrön .

Utoljára szerkesztve: 2019.01.12. 20:34 - 2019.01.10. 16:35

Tesztelésre kaptam, amit ezúton is nagyon köszönök :) Mivel a rosacea-m mostanság éppen a dühöngő korszakát éli, így nem mertem kipróbálni, de átadtam a fiam barátnőjének, aki 25 éves, kombinált bőrű, a következőkben bemásolom a véleményét:1 hete használom, íme a tapasztalataim:A termék külső csomagolása nem biztos, hogy felkeltette volna az érdeklődésemet, nem szokványos a bőrápoló krémek között.Nem okoz gondot a flakon használata, enyhébb nyomással megfelelő mennyiség jön ki belőle. A hab állaga könnyű, felvitel után nem kelt ragacsos érzést, könnyen eldolgozható. Az illata kellemes, nem erős, nekem picit gyógynövényre emlékeztető. Egy hete használom a krémet, reggel és este. A téli időszakban enyhén száraz a bőröm, a pici hámlásos részeket kb. 2 használat után eltüntette. Egész nap a krém van az arcomon, nem használok utána alapozót, „viselete” kellemes, más krémekhez képest nem kelt zsíros hatást. Úgy érzem, javította a bőrömet, sokkal simább és feszesebb, üdébb lett.1 hetes próba után tehát azt mondhatom, hogy az egyik legjobb krém, amivel eddig találkoztam, nem lesz tőle pattanásos a bőröm, szeretem az illatát, az állaga pedig fantasztikus és a szemem alatti kis „ráncaimat” is szépen kezeli.Ha tehetem, ezentúl is használni fogom 