Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
beautydepo1
Ez az erős formula gyorsan felszívódik és gyorsan gyógyítja az aknékat, comedókat.
Utoljára szerkesztve: 2014.12.29. 09:07 - 2014.12.29. 09:06
Spot pattanás kezelésre találták ki (leszárítás), ami nagyon jó ötlet, nekem mégsem vált be. Érzékeny bőrűek szerintem felejtsék is el. Felkenéskor még egy pici csepp is végigfolyik az arcon, és a nyomán reggelre a bőr lehámlik, ami szörnyű látvány és érzés. Noha a csomókat egy éjszaka alatt valamennyire redukálja, cserébe rendesen irritálja a bőrt. Pár hónapja már meg volt, mikor kisebb szünet után használni akartam, de úgy égetett, hogy le tudtam volna kaparni az arcomat.Azóta megváltunk egymástól, és nincs esély a békülésre. A Rejuvi Normalizing krém nekem sokkal jobban bevált.