Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Béatrice
A fogak elszíneződésének kétféle oka van: felszíni elszíneződés és a mélyebb, zománc alatti elszíneződés.
A legtöbb fehérítő fogkrém csak felszíni elszíneződést kezeli, míg a Rembrandt Deeply White + Peroxide Whitening Winter Mint fogkrém a mélyebben fekvő, zománc alatti elszíneződéseket is eléri speciális peroxid-formulájával a fogzománc gyengítése nélkül, az igazán hófehér fogakért..
2022.06.12. 05:12
Ez a fogkrém valóban jó. Első használat után eltűntek a barna foltok, amivel mindig fogorvoshoz szoktam járni tisztítatni. (nálam nem lehet tudni mitől, mert nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt és kávét sem) Tény, hogy csodát nem tesz. Mert, ha valakinek gyárilag sem vakító hófehér a foga, ettől sem lesz az. De az eredeti fogszínt visszaállítja. Nekem a fogorvosom mondta, hogy mindenkinek olyan színű a foga, amilyen a csontozata színe. eMAG-on lehet rendelni, de 5e felett van az ára.
2017.09.24. 11:33
Na ez a fogkrém ami használ is és TÉNYLEG fehérít, mivel peroxid van benne. Amerikából rendelem én is egyszerre 6db-ot, nem olcsó, de olcsóbb mintha vennék ilyen EU-s vacak fehérítősnek nevezett fogkrémeket 2eFt-ért, amik semmit sem érnek! Én sokat kávézok napi 2-3 és napi 2x használom ezt a fogkrémet. Tökéletesen fehérek a fogaim tőle. Aki teheti ezt vegye!
2016.03.19. 21:22
Ez egy CSODA!! Ha ötször ennyibe kerülne is megvenném! 3 hete érkezett, minden este használom, plusz eddig kétszer felkentem a fogaimra és hagytam 10 percet hatni, iszonyú látványos a végeredmény, szerintem gyerekkorom óta nem voltak ennyire fehérek a fogaim! Mellette használok sensodynet és ezután ritkábban fogom elővenni, de nekem totálisan megmentette az önbizalmam! Minden nap többször is teázok és elég gyakran kávét is iszom, de nyoma sincs a fogaimon! :) aki teheti próbálja ki!+bluemedicaltól rendeltem ebayen
2015.05.20. 14:39
Külföldről rendeltem ,két dobozzal nagyon jó árban jutottam hozzá.Erről olvastam még hogy ez tényleg hatásos,és valóban fehérit.Reggel és este használtam ,néhány nap után kezdett fehéredni a fogam,nem akartam elhinni hogy ez most működik Egy tubust használtam el belőle.Valószinü hogy rendszeresen ezzel kéne fogat mosnom,csak félek kicsit mert peroxidos.Tanácsolom, magamnak és másoknak is,hogy a fogorvosunk véleményét kérjük ki!