Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szérumok, Kezelések

Revolution Skin 10% Niacinamide + 1% Zinc Blemish and Pore Refining Serum

4.1
Hozzáadva 2019.01.29.by

Dorcikaa

Nagy mennyiségű, 10% niacinamide-ot (B3-vitamint) és 1% Zinc PCA-t tartalmazó szérum a bőrhibák ellen és a faggyútermelés kiegyensúlyozására.

• Segíti a pattanások, bőrhibák és eltömődött pórusok elleni küzdelmet
  • Segít egyensúlyba hozni a faggyútermelést

2024.02.21. 17:55

Vízhiány

Nagyon bevált! Könnyű volt adagolni, jó volt az illata, nem csapta ki a kombinált bőrömet. Konkrétan kipihentebbnek látszottam, amikor használtam. Elképzelhető, hogy újraveszem.

2024.01.15. 09:37

Kombinált bőr
Pigmentfoltok

Eddig a legeslegjobb, nem irritál, nem veszett össze a retinollal, reggelre ragyog a bőröm.

2023.05.11. 11:18

Kombinált bőr
Vízhiány

Nekem eléggé irritálta a pedig nem különösebben érzékeny bőröm. Nem tudom azóta se mi lehetett a baj, mindensetre pár hét használat után kidobtam. Azóta az Ordinary niáját használom, azt eltűri a bőröm.

2023.04.21. 10:37

Pattanások (acne)

Első niacinamidom, ugyhogy nincs viszonyitasi alapom, de nekem bevalt. Puha tole az arcom!

Utoljára szerkesztve: 2023.05.16. 07:50 - 2023.03.13. 09:04

Imádom! Bababőröm lesz tőle, és az összetevők is parádésak, az ár pedig abszolút korrekt.Használtam már a 15%-os sima nia szérumot is, de ez jobban bevált.Újra-újravevős!

2023.02.18. 23:40

Pattanások (acne)

A Revox Niaciamidját hasznaltam eddig, gondolom kipróbálok valami újat. Nagyon jó az összetevő listája. Hát nem jött össze… a homlokomon durva gyulladt pattanásaim lettek amik eddig nem voltak ott. Szép sima lett tőle az arcom, puha de másnap jött a fekete leves.