Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
karaibrahimgil
Ligetszépe- és levendulaolajat tartalmazó tápláló éjszakai arcolaj.
2023.04.26. 08:45
Én leszek a rossz zsaru...Nagyon jó kis arcápoló olaj lenne, de.. Nem értem, hogy miért erőltetik még mindig sok termékben a levendulát. Nagyon sokan allergiásak rá. Persze, nyugtat az illata (engem mondjuk pont nem) és hát valljuk be, a ligetszépe olajnak olyan "illata" van, hogy talán nem véletlen került bele a levendula, hogy kicsit elnyomja a ligetszépét. Buta voltam, pedig 10 éve itt vagyok az oldalon, mégsem néztem meg használat előtt, hogy mi is van benne. A hámlasztós szezon végén járok, erre kentem fel az olajat. Reggelre úgy néztem ki, mint akinek kirügyezett az arca. Nagyon fájt is, kentem rá Cicaplastot is, de még az sem segített, sajgott a bőröm. Kb. 2 hét alatt jött rendbe, ezalatt sebes lett a homlokom és az állam, mintha lehorzsoltam volna. Gondoltam, adok neki mégis csak még egy esélyt, hátha a hámlasztott bőrömet zavarta meg. Pedig tudom, hogy ami egyszer rossz volt, az általában megint rossz lesz. Az eredmény ugyanolyan vörös rügyes bőr, csak kicsit enyhébb sebekkel. Szívfájdalmat okoz terméket kidobnom, de ezt biztosan nem adom oda senkinek, mert nem tudhatom, hogy allergizálná-e vagy sem. Nem húzom 1 csillagra, mert a levendulát leszámítva nagyon szép dolgokat pakoltak bele
Utoljára szerkesztve: 2023.02.26. 21:58 - 2023.02.22. 07:26
Up:Egy hete használom, van mikor az ugyanilyen márkájú ceramidos lotionba keverek pár cseppet, és úgy viszem fel az arcomra. Egyenlőre nem hámlasztottam, pedig elég sokszor jön ki hormonális fájó pattanás, és egy hete egyetlen egy pattanás se jött ki, sőt csodás, tömött sima pofim van. A hegeim begyógyultak, a patti nyomok is halványulnak. Miután a dm-nek sikerült kivonni 3 hónap alatt a legújabb Baleás ceramidos krémét, olyan összetevők után kutattam, ami abban volt és jót tett a bőrömmel.Az egyik ilyen a linolsav, ami a pattanásos bőrnek különösen jót tesz.A másik nagy meglepetés, amit csak kibontáskor sikerült elolvasnom, hogy ligetszépe olaj is van benne. Érzékeny, ekcémás bőrre az egy megváltás! Kenhetitek viszkető foltokra, rovarcsípésre, nagyon gyorsan fog segíteni. És hát az olaj.. Ez a Kiehl's híres éjszakai arcolajának a KIEHL'S MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE-nek a dupe-ja egyébként, a csomagolás és, az az elnevezés is hasonló. Nagyon folyós, levendula illatú ez a mindenféle szuper összetételű olaj. Az illata hamar elillan. Pár cseppet elég felkenni.Reggelre isteni pihe puha pofival ébredek, és a pattanások is szép lassan húzódnak vissza.Most a visszatérő ekcémás foltjaimra is tesztelem. Eddig csillagos 5-ös,nagyon elégedett vagyok!
2020.02.15. 20:38
Átszámítva valami 3000 Ft körül vehettem a hivatalos honlapon, nem tudom, hogy jött ki ez a 4500-as ár, de mindegy is. Az illata nem annyira ordenáré citronella, mint a L'Oréal mindenttudó csodaolajának, mert azzal konkrétan szúnyogot lehet irtani, ezzel viszont csak a jóllakottabb példányok kerülnek el. A növényes szagtól eltekintve nagyon szeretem, mert bár tényleg nem szívódik be pikk-pakk, de estére nem is örülnék, ha valami könnyed kis lötyivel szúrnák ki a szemem. Nekem nem okozott pattanásokat, pedig nagyon féltem tőle. Azoknak "csodaszer" lehet, akik kb. korombeliek, és csak pici ráncaik vannak szemkörnyéken, meg homlokon. Na azokat egy "kenéssel" kisimítja, és ha nem gyűrjük össze a fejünket éjszaka, akkor reggel is szuperül fog kinézni a búránk. Ha kicsit megszalad a fejemen az alapozó vagy a púder (inkább az utóbbi) akkor már két pofavágástól/homlokráncolástól megmarad az árok az arcomon, ami nyilván smink nélkül nem lenne ilyen "ottmaradós", így viszont jó ronda. Én meg nyilván egy laza barátnős délután alatt is Jim Carrey-t megszégyenítő pofákat tolok miközben magyarázok mindenki nagy örömére, aztán meg "úgymaradok", mint ahogy már az óvónénik is megmondták, hogy ne vágj pofákat kislányom, mert úgy maradsz... Szóval aki csak így szokott "úgymaradni" :D hogy ilyen költőien fogalmazzak, annak szuper termék, mert ezeket a még nem túl mély és nem túl "mindennapi" ráncokat szépen kisimítja. Szemkörnyéken sem irritál, pedig mindent belefetrengek a szemembe éjszaka, hogy aztán reggel ki sem tudom nyitni, de ez nem ilyen. Hatalmas mennyiség, 3-4 csepp bőven elég belőle még a legkitartóbb arcmasszírozóknak is. Nagyon pozitív élmény volt eddig az összes Revolution szérum és olaj amit kipróbáltam, úgyhogy mindenképp újraveszem majd.
Utoljára szerkesztve: 2020.01.01. 10:00 - 2019.10.29. 12:09
Az illata és az állaga nagyon emlékeztet valamelyik Decléor széruméra, ez a pipettás kiszerelés pedig különösen tetszik. A Revolution arcolaja mondjuk 30 (és nem 15) ml-es, és nem 15 ezer forint körüli áron kapható, illetve nem véletlenül van ráírva, hogy csak esti alkalmazás javasolt: a kombinált arcbőröm sokáig fénylik tőle, míg a Decléor szérumai nappal is bátran használhatók, mert hamar beszívódnak, és nem hagynak maguk után zsíros érzetet.A Night Restore Oil sokáig elég, jó áron kapható, szép összetevőjű, és valamennyire táplál is. A maga kategóriájában nagyon jó termék szerintem.Update: ha valaki azonnali, látványos eredményt szeretne elérni, próbáljon ki kicsivel drágább dél-koreai termékeket (pl. Sulwhasoo, History of Whoo, Erborian), mert azoknál akár az első használat után érezhető a különbség.