ltailor
2025.03.18. 18:39
egy jó ár-érték arányú fejbőrradír, amely segít eltávolítani a felesleges faggyút, korpát és lerakódásokat. A szalicilsav gyengéden hámlasztja a fejbőrt, így csökkentheti a viszketést és a zsírosodást. Könnyen használható, és nem nehezíti el a hajat.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.18. 17:06 - 2025.03.18. 16:53
Sokkal tisztább a fejbőröm utána.
2025.01.17. 11:15
Zsíros fejbőröm van és tisztító sampont használok. Már a termék felét elhasználtam de sosem éreztem volna, hogy valamelyik hajmosásnál tisztább lenne a fejbőröm. Víz bázisu termék, elég jól beszívódott 20 perc után, de a fejbőröm meg sem érezte.
2024.12.12. 17:54
elhasználgattam, első alkalommal volt is eredmenye, utana nem igazan
Utoljára szerkesztve: 2024.12.03. 04:01 - 2024.10.05. 09:18
Balea med ultrasensitive samponnal használom heti 1x. 20 percig hagyom fent a szérumot majd 2x átmosom a samponnal alaposan. Egyáltalán nem szárítja a fejbőröm és a heti 3-4 hajmosásból heti 1-re sikerült lecsökkentenem a hajmosások számát 3 hét alatt.
2024.09.26. 10:45
Annak reményében vettem, hogy valami hasznosat érjek el a gyorsan zsírosodó hajammal, de nem jött össze. Az egész üveg nekem kb 4-5 alkalomra volt elég, a javasolt mennyiség az köszönő viszonyban sincs azzal, amit ténylegesen fel kell vinni. Nem értem el változást a termék használatával, egy próbát megért.