Revox

Ár:   2499 Ft   Kategória:   Szérumok, Kezelések
Kiszerelés:   30 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   Bőröregedés

A krémet és az összetevőket feltöltötte: mlnda, Módosítva: 2023. május 10.

Kiszerelés:   30 ml
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Szérumok, Kezelések
Bőrprobléma:   Bőröregedés

A szabad gyökök lebontják a kollagént a bőrben, ezáltal ráncok keletkeznek és megereszkedik a bőr. A C-vitamin erős öregedésgátló hatóanyag, fokozza a bőr antioxidáns védelmét a szabad gyökök és a környezeti ártalmak ellen. A C-vitamin elősegíti a kollagén szintézist, világosítja a bőrtónust, és csökkenti a hiperpigmentációt a melanintermelés csökkentésével. A szérum aloe vera és zöld tea kivonattal gazdagított, így fokozva a termék antioxidáns jellemzőit. Mindkét kivonat nyugtató és tápláló tulajdonságokkal bír. A termék tökéletes a foltos, egyenetlen bőrtónussal rendelkezők számára, miközben öregedásgátló is egyben.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 1500 , Eladó: maryszab
Állapot: Alig használt, Helyszín: TURA, fizetés: fizetés banki utalással, posta, foxpost, packeta
Ár: 3 db piros alma , Eladó: incifinci28
Állapot: Alig használt , Helyszín: Nagykanizsa, fizetés: Személyes átvétel

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

krisztina0805

2023. december 1.

Egy üveggel elhasználtam, semmit nem változtatott a bőrömön. Több c vitaminos szérumot kipróbáltam már, ez az árán és az állagán kívül gyakorlatilag nálam a kenem, de minek kategória volt. Váltottam inkább, nem is venném újra.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2023. december 1.

ajazmin30

2023. november 30.

Első használat után kipirosodott tőle az egész arcom, másnapra pedig teljesen kipattogtam tőle, nekem nem vált be.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. november 30.

Varga.Gyv

2023. november 19.

Nem használom hónapok óta, így a folthalványtásról nem tudok sokat írni, de szuper az állaga, maradéktalanul felszívódik, nem okoz pattanásokat, és egyértelműen puhább és vhogy fehérebb, egészségesebb színű tőle un bloc az arcom. A férjemen is teszteltem, ő is jobban néz ki tőle :) Bizonyára vannak jobb C vitamin szérumok a piacon, de ár-érték arányban nagyon jó.
Kicsit leértékelem, mert azóta bebüdösödött kicsit, tehát egy hónapig tart valójában a szavatossága, ami elég kevés. Hűtőben kell tárolni.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. november 19.

karpatizsofi

Bőrtípus: Zsíros
2023. november 3.

IMÁDOM. Én alapvetoen azt vartam volna tole hogy majd élénkíti az arcomat, de ez nem így lett.
Én hűtőben tárolom és reggelente viszem fel az általában könnyen zsírosodó (megtisztított) arcomra. Első néhány másodpercig ragad és fura szaga van de max. 15 másodperc alatt beszívja a bőröm és utána egész nap nem zsírosodik. Véleményem szerint főleg ennek köszönhetem hogy ma már kevesebb pattanásom van és lehet a szem alatti foltjaim is emiatt enyhültek (bár erre nem mernék megesküdni).
Minden esetre mindenkinek ajánlom akinek gyorsan zsírosodik a bőre a nap folyamán.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. november 3.

h_ilke

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2023. október 30.

2 hónapja használom, heti 1 vagy 2 alkalommal. Kézfejemre is szoktam tenni néha belőle. Hatását nem tudtam lemérni, de sokszor mondják, hosszú távon köszön vissza a gondoskodás hatása. Én ebben is reménykedem. Hűtőben tartom. Nem irritál. Amikor beszívódik, megszárad, feszesíti a bőrt, de nem hagy kellemetlen réteget. Utána még hidratálót is szoktam vékonyan rávinni. Más C vitamin készítményt nem használtam még, összehasonlításban nem tudok véleményt alkotni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2023. október 30.

Vajacska06

2023. október 23.

Szépen sorban haladok a C vitamin szérumokkal ár szerint. Előtte még csak a Keve C vitamin szérumát próbáltam, aminél ez valamivel jobb. Semmi különleges képességét nem érzek ennél sem, csak bízok benne hogy tényleg gátolja az öregedést. Pattanásokra és foltokra biztosan nem jó, viszont jó érzés reggel feltenni a hidratáló és fényvédő alá, amikkel nagyon jól kijött.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. október 23.

mamakillav

2023. október 22.

Jó 4 hónapja már, ha nem több, hogy használni kezdtem, és fő alkotóeleme a napi rutinomnak. Egyszerűen fantasztikus érzés, mikor felkenem az arcomra. Nem sok ilyen termék van. Lehet, hogy csak placebo, de szerintem szebb az arcbőröm, nyilván nem csodaszer, de jó érzés felkenni. Ha a Mixa Hyalurogel Night esti arckrémjével használom este, másnapra elképesztően puha, selymes lesz az arcom tőle. Nem irritálja a bőrömet, csak gyorsan beszívódik.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. október 22.

Gellka

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2023. október 15.

Elhasználtam két üveggel és különösebb hatását nem vettem észre,vártam egy woww érzésre de inkább váltottam! Kár mert jo árban van!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. október 15.

Szilvia86

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2023. szeptember 16.

Könnyen felszívódik, nem hagy ragacsos érzetet. Vizes bőrre kenve a legjobb. Eddig bevált :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. szeptember 16.

pinter.fruzsi

2023. szeptember 8.

Egy időben szerettem, de aztán valahogy nem éreztem a hatását. Olyan is előfordult, hogy gyorsan 1-2 hét alatt besárgult a szérum. A vége felé az állagával sem volt kibékülve. Azóta az Elyn's lab c-vitaminját használom és azzal elégedettebb vagyok.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. szeptember 8.

Antioxidánsok: Ascorbic Acid, Aspergillus/Camellia Sinensis Leaf Extract Ferment Filtrate
Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract
Hidratálók: Propylene Glycol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract
Vitaminok: Ascorbic Acid

C-vitamin, melynek számos előnyös hatása van a bőrre. Egyrészt kiváló antioxidáns, mely véd a szabad gyökök okozta károktól és segít az UV-sugárzás által károsodott sejtek regenerálásában. A C-vitamin úgynevezett hálózati antioxidáns, melynek hatása fokozható más antioxidánsokkal (E-vitamin, ferulic sav) kombinálva. Antioxidáns hatásán túl a C-vitamin külön figyelmet érdemel azért is, mert azon kevés összetevők közé tartozik, melyek segítik a bőrben a kollagénszintézist. Szintén hatásos a C-vitamin a pigmentfoltok (melasma) ellen is, mivel blokkolja a melanint termelő sejtek tyrosinase aktivitását. Hatásos összetevő a striák ellen is.

Mint mindennek, természetesen a C-vitaminnak is vannak hátrányai. A tiszta C-vitamin nehezen stabilizálható a kozmetikumokban, és könnyen lebomlik levegő és fény hatására, így C-vitaminos krémet csak nem áttetsző, légmentesen zárt csomagolásban célszerű venni. Savas jellege miatt enyhe bőrirritáló. A C-vitamin hatása kérdéses a bőr elasztinszintézisére.

A C-vitamin a fent leírt előnyös tulajdonságait leginkább akkor fejti ki, ha 5-20% közötti koncentrációban található a kozmetikumban.

Forrás: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Magyar neve kálium hidroxid. A kozmetikumokban főként  a pH beállítására (lúgosításra) használják. (pl. citromsav mellett, savasságának ellensúlyozására)

Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.

Aloe vera növény leveléből származó kivonat. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van, valamint némi antibakteriális hatással is bír. Segíti a sebgyógyulást és a bőr regenerálódását is .

Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).