Rihanna Rogue EDP

hagicica20

30 ml, 75 ml és 125 ml

Kiadás éve: 2013

Fejjegyek: citrom virág, ciklámen,

Szívjegyek: jázmin, rózsa, szilva, bőr,

Alapjegyek: pézsma, fás jegyek, ámbra, pacsuli, vanília.

4990-7710 Ft-tól

2021.02.24. 18:56

Bottega Veneta EDP-hez hasonlítják sokan (emiatt vettem meg én is), ami előtt értetlenül állok. Ez egy édes, cukros, púderes, halovány és tartósságban igen vérszegény celebillatocska. Fújás után 5 perccel már csak az édes háttérpúdert érzem a bőrömön.Nem lehet túlfújni, mert semeddig se tart. Az ígért szilva és bőr sehol. Semmi vagányság, semmi BV. Katasztrófa. Egyedül az üvege miatt adok 1 csillagot, mert azzal embert lehet ölni, olyan nehéz. Jó lehet ajtókitámasztónak is, így még valamire lehet használni legalább. Ja, és a kupak se tartja meg, szóval leejtve én már roncsoltam vele a lábujjaim. Nagy buli volt ez, RiRi! :-(

Utoljára szerkesztve: 2021.01.23. 19:03 - 2021.01.23. 19:02

Kedvelem az énekesnőt is, magát az illatot is. Értékelem, hogy nem állt be a cukorka-sziruposok táborába. Nerkem üvegből tetszik, kifújva is, nagyon kellemes szilvás-bőrös (szeretem a szilvát is), de sajna (ahogy a csuklómon tesztelgettem) egy idő után a bőrömön olyan púderes lesz, kissé férfias is, szilvának nyoma sincs.Ha végig olyan lenne, mint amikor kifújom, és tartós is lenne (egy órát se tart ki), akkor nagyon szeretném, mert amúgy celeb parfümhöz képest igen jól sikeredett, egyedi illat. (Habár környezetemben nem aratott sikert). Persze nem a parfüm hibája. Még adok neki pár esélyt.

2020.02.06. 12:05

A Bottega Veneta szignatúra edp-jének kopija, de ahelyett nem ajánlom, mert Rihannájé gyümölcsösebb, púderesebb, cserfesebb chypre. A BV elegáns, karakán karakterének szintén stílusos, de még kicsit hebrencs lánya lehetne. Jó illat, de a magam részéről a BV letisztultabb, komolyabb, szikárabb bőrös chypre-ére szavazok, úgyhogy elcsereberéltem egy kedves krémmániással. De egy kincs, 7000 Ft-ért nagyon nem celebparfümöt kapunk.

2019.09.17. 11:11

Kerestem magamnak valami újdonságot az őszi napokra és az itteni vélemények alapján gondoltam teszek egy próbát.WOW! Azt hiszem nagy kedvencem lesz!Az erős édeskés pacsulis nyitányt követően átmegy egy finom bőrös púderes illatba ami kellemesen érezhető de nem tolakodóan erős.Az üveg dizánja is nagyon megfogott egyszerű letisztult semmi csicsa.

2019.07.16. 11:35

Mintát rendeltem belőle, próbáltam 40 fokban 15-ben, de ugyanaz a semmi... Pacsulis nyitás után kb 20 percig börközeli kellemes édes virágillat, aztán mindez ahogy jött, úgy ment is ....olyan semmilyen rajtam....az is rövid ideig.......gondoltam nem írom le mindjárt szegényt, mert az én bőröm még a Poisont is elnyeli, szépen belocsoltam vele lánykáimat is... sajnos rajtuk sem mutatott semmit...Nem találok benne semmit, ami megfogott voltna :(

2018.04.22. 18:20

Mintát rendeltem belőle,és így utólag örülök neki. Nem mintha ez egy rossz illat lenne,sőt! Az én bőrömön egyszerűen nem muzsikál szépen. Annyira vártam,és azt hittem új szerelemillat lesz...de nem működünk együtt.:( Elsőre szilvás,kellemes,édes...nem egy harsány illat.Nekem nagyon hamar átmegy bőrösbe,és szinte semmi mást nem érzek,majd ha lecsengett az egész marad egy puha,bőrös-vaníliás,púderes illat. Kb. 2 óra elteltével már annyira bőrközeli,hogyha belenyomom az orrom a csuklómba akkor érzem csak...Egyébként szokatlanul "szép" egy celebillathoz képest. Hűvös őszi napokra azért lehet beszerzek majd egy kisebb kiszerelést.