tátombák
2025.03.26. 17:22
Szépen összeolvasztja a sminket viszont tartóssá nem teszi, egynek elmegy, de nem újravevős
2024.06.13. 11:03
Borzalmas szaga van, szinte elviselhetetlen - két alkalommal tudtam magamat rávenni, hogy használjam, de nekem ez nem ér annyit, hogy szenvedjek érte. A hatásáról nem tudok beszámolni.
2024.05.11. 15:36
Hatalmas csalodas volt, mar az illata borzalmas volt, a dolgat nem hogy nem tette de ha barmi erte az arcomat rogton elkezdett lejonni az egesz sminkem. Sajnos tobb eselyt adtam neki tobb alapozoval, skin tinttel, korrektorral de hasznalhatatlan.
2024.03.24. 08:30
Sajnos nem vált be. Csípi/ szárítja a bőröm. Sajnos a sminken nem lett tőle sem tartósabb, sem szebb kinèzetű( nem volt szép vele az alapozó). Az illata erős és egyáltalán nem tetszik. Szerencsére fèláron jutottam hozzá így annyira nem volt nagy pènzkidobás.