Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

3.8
Hozzáadva 2021.03.08.by

sofye

6x2 db

Nyugtatja és frissíti a szemkörnyék bőrét, valamint csökkenti az apró szarkalábakat. E vitaminnal biztosítja az azonnali ápolást a szemkörnyék érzékeny bőrének. Hűsítő hatásával és értékes összetevőivel csökkenti a bőrirritációt és a szem alatti duzzanatot. Segíti a bőr regenerálódását.

Hatása már rövid idő után látható, a szemkörnyék kipihent és friss lesz. Használja hetente kétszer. (Egy dobozban 6*2 párna van, azaz 6 alkalomra elegendő)

Bőrgyógyászatilag tesztelt, bőrbarát. Parfümmentes

2017.10.14. 15:21

A csomagoláson azt írják, hogy "fáradt bőrre való", duzzadt szemekre, és hogy gyors segítség. Ezenkívül, hűtő hatású, ami igaz is. De nálam nem okozott nagy változást, ezért nem nyert meg.

2017.07.08. 16:41

Nincs túl nagy hatása, de nagyon kellemes a használata, jól hűsít. Én tovább is rajta szoktam hagyni, mint az ajánlott 15 perc. Amikor leveszem a tapaszokat, akkor valóban eltűnnek a pici ráncok, kisimul a bőröm, vagy feltöltik a hatóanyagok, nem tudom. Sajnos a hatása nem túl tartós.Már többször újravettem, az ára igen kedvező, és az érzékeny szemeimet sem irritálta.

2017.06.11. 11:40

Kíváncsiságból vettem egy dobozzal! Jól hűsít! Használat után nem tűnik olyan fáradtnak a szemem, de ennyi más nem igazán vettem észre.

2017.03.01. 21:13

Hát-hát... vettem egy dobozzal, mert kíváncsi voltam nagyon az ilyen párnácskákra. Nem rossz, de nem is olyan hű de szuper. Fáradt szemre a legjobb, pl amikor reggel úgy kel fel az ember, hogy alig aludt, és még sírt is... erre határozottan csodaszer, nekem hűsített, feszesített, jól esett. Egyébként hosszú távon kétlem hogy bármit csinálna, vagy csak nem látjuk. Azért néha egy kis extra ápolgatás jól tud esni, arra nagyon jó, de hűűűű de nagy csodát ne várjunk. SOS terméknek remek. :)U.I.: Az egyik a csomagban nem hűsített, csak rátapadt a szememre... nem tudom mi volt azzal az eggyel...

2016.12.29. 08:56

Ajándékba kaptam, mert sokat fáj a szemem és hát panaszkodom a ráncok miatt is. Nagyon kellemes, hűsít és azonnal feszesebbnek éreztem utána a szemkörnyékemet. Nem tudom, hogy mennyire hosszú távú a hatása, szívem szerint akár minden nap használnám.

2016.08.27. 11:20

Nagyon szeretem az első használat után láttam a változást!