Sminkek arcra

4.7
Hozzáadva 2023.07.18.by

Guinevere97

6 g

Krémes textúrájú pirosító stift az arc optimális hangsúlyozásához - a friss árnyalatért.

3 árnyalatban kapható: 01 - hibiscus, 02 - magnolia és 03 - vintage rose

2025.04.08. 19:36

Nagyon szeretem, sokáig elég,könnyen el lehet dolgozni

2024.05.27. 12:13

Imádom ezt a pirosítót, gyönyörű színe és állaga van, nem kell sok belőle, de építhető, nem pereg le nap végére sem, nem nehéz érzés a bőrön. Nagyon szép, egészséges színt kölcsönöz a bőrőmnek, ár-érték arányban verhetetlen pirosító a piacon.

2024.05.11. 15:53

Szerintem a legjobb, es legolcsobb drogerias pirosito, egy-egy csik eleg belole ecsettel eldolgozva es a nap vegere sem kopik. Nalam ez egy spontan vasarlas volt de nem bantam meg mivel szerintem nagyon sok high-end termeket is messze lekoroz foleg a pigmentaltsaga es az eldolgozhatosaga miatt.

2024.05.02. 07:41

könnyen el lehet dolgozni, szép színe van, jó az állaga. nem a legtartósabb, nem valami tartós de ennyi pénzért megéri.

2024.04.30. 09:38

Jó kis stick, picit lehetne pigmentáltabb. Ár-érték arányban remek, ha lenne több termék is ilyen kiszerelésben és minőségben tuti beszereznék párat.

2024.02.16. 22:40

Mivel az arcbőröm száraz, ezért inkább folyékony, krémes állagú termékeket kerestem, hogy ne nagyon szárítsak tovább az arcbőröm megjelenésén. Nekem eddig nagyon bevált, gyönyörű a színe, a textúrája, gyorsan és könnyedén el lehet eldolgozni.