Intim mosakodók
Lelőhely: Patikák, bioboltok

Sába Férfi Intim Szappan

Hozzáadva 2012.10.08.by

anonymous

• Savas vegyhatása, prevenciós jellegű védelmet garantál a nemi szerveket érintő fertőzésektől. A ginszeng kiváló, a népgyógyászatban is elismert gyógynövény, külső és belső alkalmazásával egyaránt kedvező hatású.
  • A ginszeng stimulátor és tartós használata mellett sem toxikus.
  • Kedvezőbb fizikai és szellemi potenciát biztosít.

Kiszerelés: 200 ml

2018.09.25. 16:21

Termékmintaként próbáltuk ki. Előtte nem hallottam erről a termékcsaládról. Tetszik, hogy illat, parabén, színezék, kőolaj származék mentes és magyar termék. Viszont büdös szaga van a keleti fűszeresnek.

2017.09.16. 20:26

Páromnak vásároltam, az illatmentes változatot, a kisebb kiszerelésben. Utazáskor használta, lassan fogyott el a kis tubus is. Van egy másik magyar készítmény, amit mindketten szívesebben használunk, így ezt nem valószínű hogy újra vásároljuk.

2012.11.07. 13:21

A férjem nevében írok, ő használta ezt is és az illatmentes változatát is. Azt mondta, nagyon csípi és nem szereti, hiába van elvileg illatosított verziója, mégsem érződik belőle semmi és ő is feleslegesnek tartja. Pedig kettőt is kapott tőlem, de ennek már lassan 3 éve, mégsem tudta elhasználni őket...

2012.10.30. 18:43

Régebben használtam,semmivel se nyújt többet,mint pl. a Yamuna körömvirágos szappanja,ráadásul az kb. feleennyibe kerül.Szerintem ezek az intimlemosók csak marketingduma hogy kell a tusfürdő összetételű cuccot /lásd 3/4 része ua./más néven drágán eladni a nagyérdeműnek.