Egyéb kozmetikumok

4.6
Hozzáadva 2019.05.21.by

szeliger

14,7 ml
  • Hidratáló és tápláló hatású, argánolajat tartalmazó formula
  • Azonnal helyreállítja a körmök és a körömágybőr ragyogását
  • Hozzájárul az erős, rugalmas természetes körmökhöz

2021.04.21. 11:15

Nagyon csábított a gyors beszívódás ígérete és az ezt alátámasztó itteni vélemények. Sajnos melléfogás és csalódás lett. Célzottan kenem a körömágyam, de 10 perc alatt az egész kezem egy merő olaj. Mindegy, léleksimogatásra és a napi csajos tevékenyégek bővítésére tökéletesen megfelelő... Egyébként van egy kis illata, de alig érződik. A színe alapján szerintem kb 1 csepp igazi argán olaj lehet az üvegcsében, nem több.

2020.04.14. 13:34

Nagyon jól hidratál és gyorsan beszívódik.

2020.04.01. 14:54

Még csak pár napja használom, de nagyon megszerettem. Nagyon ki szokott száradni a bőröm a körmömágynál és ilyenkor késztetést érzek rá, hogy elkezdjem kapargatni. Ennek általában az az eredménye, hogy a manikűrösöm legszívesebben agyoncsapna (teljesen jogosan), amikor meglátja a sebes újjaimat. Eddig is mániákus kézmosó voltam, amin a jelenlegi helyzet nem segít :) és extém módon kiszáradt a kezem. Sajnos a szalonban használt ilyen-olyan illatú körömápoló olajokat nem szeretem, mert túl erős illatúak és nem is szívódnak be. Amint lehetőségem van rá, egyből kezet is mosok, mert zavar.Erről a körömápoló olajról viszont nagyon jókat olvastam, külföldi oldalakon is utánanéztem és pont azoktól a negatívumoktól mentes, amiket szerettem volna mindenképp elkerülni. Elég sok kutatómunkába telt, mire sikerült egy olyan webshop-ot találni, ahol volt belőle készleten, de megérte a keresést.Szinte minimális az illata, nagyjából 1-2 perc alatt teljesen beszívódik és amióta használom nem kapargatom az ujjaimat. :) Elég nagy kiszerelés, így biztos vagyok benne hogy hosszú hónapokig kitart majd, az üvege pedig nagyon szép, elegáns. Tényleg öröm használni :)

2019.10.12. 08:25

Mivel a körmeimet nem festem, csak polírozom, ezért gyorsan elvékonyodik. Nyáron egy ideig szinte fájdalmas volt, ezért kerestem nagyon gyorsan egy körömerősítő, ápoló olajat. Erre esett a választásom, és nem bántam meg. Nagyon nagy adag, visszafogott illat, könnyen felvihető, és tényleg jól beszívódik. Illetve nagyon szépen erősítette a körmöm. Egy héten többször használom, de nem mindennap, és így is nagyon meg vagyok elégedve. Az ára tényleg soknak tűnik, de mivel próbáltam már olcsóbb drogériásat is, ami semmit nem csinált, arra gondoltam, megpróbálom ezt, ha nem tetszik, még mindig továbbadhatom. Mostmár örülök, hogy ezt vettem, mert minden szempontból elégedett vagyok vele.

2018.12.14. 21:41

Száraz körömágyra kerestem olajat és mivel a márka lakkjait kedvelem, meg pont jó árban volt amikor megláttam ezért végül ezt hoztam el. Igyekszem gyakran használni, így pár nap után már sokkal szebb a körömágyam. :) A körmeimre is jó hatással van, az előbbi olajaimhoz képest hamar beszívódik. A kiszerelés óriási és az illata is tetszik, nekem megérte.

2018.02.13. 09:34

Sziasztok!Dm Kedvencekben volt benne. Ennyi pénzért nem vettem volna meg, nem azért mert nem éri meg az árát, hanem mert körömolajért drága. És lám-lám, így, hogy hozzájutottam, nagyon jó kis terméknek tartom. Hamar beszívódik, télen kézkrém kiegészítése mellett tökéletes.