Homeobubus
Gazdag összetétele olyan értékes és korszerű hatóanyagokat tartalmaz a Schüssler biokémiai sók mellett, mint a tengeri alga kivonat (EPS Seafill®), növényi őssejt, kis molekulájú hyaluronsav és egyéb organikus növényi olajok. Energiával tölti fel az arcbőrt és azonnal felszívódva feszesebbé varázsolja. A növényi őssejt és emelt hyaluronsav tartalom serkenti a bőr oxigénfelvételét és ragyogóvá teszi az arcszínt. A növényi őssejtek felgyorsítják a hámsejtek anyagcseréjét és növelik annak vízmegkötő képességét, javítják a bőr vérkeringését és gátolják a szövetek korai öregedését. A növényi őssejtek megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, hiszen a sejtek élettartama megnövekszik. Így ezeket gyakran sejtjavító komplexnek nevezik, mivel nem csak felismerik a sejthibákat, hanem korrigálják is azokat. Az ásványi só kombináció - a Nr.1-es (feszesítés), Nr.8-as (hidratálás) és Nr.11-es (ránctalanítás) - együtt hatékony megoldást jelent az érett bőr természetes egyensúlyának visszaállításához. A tengeri alga kivonat bizonyítottan feszesítő és ránctalanító hatású, mely stimulálja az elasztin termelést, csökkenti a ráncok mélységét és akár már 14 perc elteltével kifejtheti hatását. A kis molekulájú hyaluronsav mérete miatt könnyebben és mélyebben bejut a bőrbe, ezáltal is jobban segíti a megereszkedett arcbőr kisimítását, feszesítését.
2023.04.19. 10:50
Nagyon szeretem ezt a krémet. Könnyű, gyorsan beszívja a bőröm, nem hagy zsíros érzetet maga után. Jól hidratál.Felváltva használom a 8. számú krémmel, azt inkább hűvösebb, szelesebb időben, ezt pedig melegebb időben.
2022.08.22. 17:11
Második flakont használom. Könnyed, nyárra is ideális. Jól beszívódik és nem irritálja a szemet az arcra használva. Sőt annyira nem, hogy ha éppen nincs nálam a szemkörnyékápoló, akkor még annak is be szoktam vetni.
2022.02.14. 20:28
Éjszakára használom, kellemes a használata, jól beszívódik, jó megoldás a kinyomós formula. Elégedett vagyok vele.
2021.10.25. 17:32
Kozmetikusom ajánlotta, nem ismertem a márkát. Annyira nem sikerült megszeretnem, mint az előző krémemet, bár ez sem rossz. Az azonban rettenetesen zavar, hogy van benne illatanyag ( minek egy arckrémbe, de tényleg ??), ami szerintem még csak nem is kellemes. A krém maga gazdag, tápláló, nyáron nem is tudtam használni, mert soknak éreztem, de most, hogy hűvösebb van, most jó. Pattanást, irritációt nem okozott, azt viszont nem tudom, lehet-e rá sminkelni, mert kb. csak a szempillámat festem. Egynek elmegy, de egészen biztosan nem fogom újravenni.
2021.08.09. 12:34
Csomagban vettem az éjszakai és a szemránckrémmel. Mindegyik termék remekül hidratál. Annyira jól, hogy nekem elég csak este bekenni, másnap a nap folyamán teljesen hidratált marad. Így én este felváltva kenem az éjszakait és ezt a nappalit. Ritkán van szüksége a bőrömnek rá, hogy nappalra is bekenjem. Könnyen beszívódik, nem zsírosít, nem okoz pattanásokat, kellemes az illata, kis mennyiség elég, ezért sokáig kitart. Általában fiatalabbnak néznek a koromnál :)
2020.09.27. 19:43
Közel fél éve használom, nagyon elégedett vagyok vele, ár-érték arányban jó választás volt. Nagyon gyorsan felszívódik, puha, kellemes tapintású utána a bőröm. Az illata pedig kifejezetten tetszik, nagyon különleges - nem használtam még ilyen illatos nappali krémet sosem. Nagyon jól együttműködik utána az alapozómmal is.