Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
szzh01
2023-ban megújult összetétel!
Gyengéd micellás arctisztító és sminklemosó Dr. Schüssler-féle Nr. 8-as (natrium chloratum) ásványi sóval minden bőrtípusra. A natrium chloratum helyreállíthatja bőrünk vízháztartását, így hosszan tartó hidratálást nyújt a bőrnek.
2025.03.18. 10:49
Nagyon szeretem, viszont nemrég megváltozott az egyik összetevő, így az illat is, szóval már nem fogom venni sajnos.
2024.03.25. 21:23
Szintén örök kedvencem, isteni illata van, számomra a legjobb választás. Hatékony, nem irritálja a bőrömet. Évek óta használom.
Utoljára szerkesztve: 2024.01.23. 13:34 - 2024.01.23. 13:16
Évek óta a Cien (Lidl sajátmárkás) érzékeny bőrre való, illatmentes micivizét használtam, aztán kaptam ebből egy flakonnal. Elhasználtam, és ártani nem ártott, de biztosan nem fogom újravenni, mert nemcsak jóval drágább a Ciennél, de teljesítményben is alulmarad ahhoz képest.Tényleg van egy elég erős szaga, amit én a végére egész megszoktam - nem teljesen, minden egyes használatnál feltűnt, csak a végére nem volt már annyira zavaró, mint az elején, amikor még konkrétan a "hú, hát ezt nem lesz egyszerű elhasználni" -gondolat jutott az eszembe minden egyes este, amikor az arcomra kentem. És utazáskor, amikor az utazó neszeszerben még ez volt, otthon pedig már a Cient használtam megint, jó érzés volt a tudat, hogy az otthoni, rendszeres cuccomnak nincs ilyen szaga, és lassan ez is elfogy.Az illat lenne azonban a kisebbik bajom vele, de sajnos tisztítani sem tisztított olyan jól, mint a Cien, többet kellett belőle a vattakorongra öntenem ugyanannyi mennyiségű fizikai fényvédő eltávolítására (alapozót, sminket nem használok, így azt nem tudom véleményezni, hogy azokkal hogyan birkózott volna meg).Amúgy az összetevőlista azóta változott, a termék vegán lett, kikerült belőle a laktóz - meg a végéről a Magnesium Stearate is.
2023.03.29. 16:49
A sminket szépen eltávolítja, a vízálló szempillaspirált is leviszi. Érzékeny a bőröm, de ettől nem pirosodik ki.
2022.11.22. 11:54
Nem tapasztaltam irritációt, a tisztító hatásával is elégedett voltam. Viszont ennyi árért találunk ilyen minőséget a drogériák saját márkás termékei között. Azt nem tudom, hogy az ásványi sóknak köszönhetően valami változott a bőrömön, de fel nem tűnt.
2022.10.06. 08:42
Sajnos ezzel a próbálkozással sem sikerült megszeretni a márka termékeit. A tisztító erejével nem volt gondom, de számomra elviselhetetlen a szaga.