Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
xszemyx
A természetes olajokban gazdag, fehér jázminvirág szirmokat és frissítő citrusos-narancsos illatjegyeket tartalmazó formula kifejezetten a nyári szezon hajra káros hatásainak kezelésére lett fejlesztve. A nem zsíros, szilikonmentes, folyékony olaj alaposan ápolja a hajat, miközben hidratált, könnyű hajérzetet biztosít a ragyogó fényért és tiszta kényeztetésért.
2024.07.16. 18:36
Fodrászom tette a hajamra, úgy megtetszett, hogy beszereztem, eddigi legjobb hajolajam!
2024.04.25. 20:37
Nagyon könnyű, kellemes tapintatúvá teszi a hajat. Sokkal szebb a hajvégem, mióta használom. Az illata nagyon kellemes, a textúrája megfelelő.
2022.07.10. 14:10
Drogériában nem találtam , a fodrászomtól tudtam beszerezni ! Normál vastagságú , közép hosszú hajamra használom , minden hajmosás/vasalás után. (Vékony -normál vastagságra ajánlott )Lightos kis folyékony állagú olaj , annak ellenére , hogy folyékony nagyon hatásos! 1-2 cseppet szoktam eloszlatni egészen a hajtőtől a végekig. Ápol, fényt ad és nem zsírosítja el a hajam !! Az illata nekem abszolút nem tolakodó , főleg így nyáron igazán kellemes a citrusos-jázminvirág kombó! Az ár-érték arányában is megéri ! Újra vevős, bár így a másik 4 fajtára is kiváncsi lettem 🙂Plusz: nagyon cuki ahogy a virágszirmok uszkálnak az üvegben!! 🙈😇