Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Rita0126
Teljesen krémes, így azonnal beszívódik a bőrbe, mint a legfinomabb testápoló. Ennek köszönhetően egyszerre szabadulhat meg az izzadtságszagtól és a nedvesség zavaró érzetétől.
2024.12.11. 14:06
Jó illata van, de csak ennyit tud. Izzadásgátlásra alkalmatlan és mintha még rá is segítene, hogy még jobban izzadjak. Kifejezetten zavar ez a krémes állaga is, amikor felhelyezem, szóval többé nem veszem újra.
2024.10.16. 11:49
Régen vásároltam Secret terméket, ez a gyöngyvirágos elnyerte a tetszésemet. Nagyon jól kenhető, az illata is rendben van és a hatása is jó.
2024.10.04. 09:04
Egy ideig jó, majd hozzászokik a bőr és elveszti a hatását
2024.01.30. 22:16
Az illata teljesen rendben van, nekem tetszik. Próbáltam már jobbat is, de ez is megérdemli az öt csillagot, mert egész nap tart, könnyen beszívódik és árérték arányban nagyon megéri. Egyik kedvenc dezodorom
2023.09.12. 19:40
Olyan lágy illata van, szerelmes vagyok belé. És a hatása is kiválló.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.